WK Senioren IV – Holland Masters 2023

Door Jan & Joke
Van 13 tot 15 oktober vonden de Holland Masters plaats in Rotterdam. Altijd een goed georganiseerde wedstrijd op een mooie locatie. Op vrijdag de 13e (dat durfden wij gewoon aan) werd het WK Senioren IV gedanst. De start was om 9.00 uur. Een beetje aan de vroege kant. Maar dankzij de hulp van Michèle was mijn haar donderdagavond al helemaal wedstrijd klaar. We waren niet de enige Love2Movers die zich op dit vroege tijdstip al in Rotterdam meldden. Bertus en Carla waren er ook en Herman en Michèle waren aanwezig om ons te coachen. Dat hielp want we plaatsten ons alle 4 direct voor de volgende ronde.

Bertus en Carla eindigden op een mooie 58e plaats. Wij mochten nog een ronde extra dansen en eindigde in de achtste finale op een 40e plaats van de 120 paren. Voor ons alle 4 werd het WK afgesloten met het meelopen met de parade, waarbij wij als officiële afgevaardigden van de NADB bij dit WK ook het voorlezen van de eed namens de atleten voor ons rekening mochten nemen.

Op zondag hebben we het weekend afgesloten met deelname aan de WDSF wedstrijd Senioren IV. Daar haalden we de kwartfinale en gingen we tevreden met een 23e plaats terug naar huis. Natuurlijk waren wij niet de enige vertegenwoordigers van Love2Move op deze mooie wedstrijd.

Erwin en Monique dansten laat op de avond mee in de S2A. Wolter en Gea deden hun eerste WDSF ervaring op met een vroege en een late start. Op zaterdag behaalden Osman en Renate de finale van de WDSF S2. Evert en Margriet dansten zich in de kwartfinale van de WDSF S2 en deden ook mee bij het WK S2 Latin. Paul en Jaimy zagen kans om aan 3 wedstrijden deel te nemen en Evelien was 3 dagen aanwezig als supporter om ons allemaal luid toe te juichen.

Het hele weekend werd er gedanst door paren van Love2Move. Alle uitslagen:

– Jan & Joke, WK Sen IV 40e + WDSF Sen IV 23e
– Bertus & Carla, WK Sen IV 58e
– Erwin & Monique, NADB S2A 2e
– Wolter & Gea, WDSF Sen II 35e + WDSF Sen III 41e
– Osman & Renate, WDSF Sen II 6e
– Evert & Margriet, WDSF Sen II 19e + WDSF Sen II Latin 57e
– Dick & Anet, WDSF Sen II 38e
– Marc & Karen, WDSF Sen II 28e
– Richard & Els, WDSF Sen III 34e
– Kees & Kirsten, WDSF Sen III 42e
– Paul & Jaimy, WDSF Std Adults Rising Star 37e + WDSF Int Std Adults 74e + NADB Adults A 19e
– Bert & Roxenne NADB Adults A 13e

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.