Over Love2Move

previous arrow
next arrow
Slider

Ons motto is Samen Plezier in dansen! Het team heet niet voor niets Love2Move!

Het delen van plezier, kennis en ervaringen zijn voor ons heel erg belangrijk. En als je als danser een mooi resultaat hebt behaald is het prachtig om dit met elkaar te vieren. Maar ook dieptepunten maak je mee als danser en ook dan zijn wij er voor elkaar.

Bij het Love 2 Move Team is iedereen welkom! Of je nu jong of oud(er) bent, hoog of lager niveau hebt, even geen partner hebt of een trotse supporter bent. Door met elkaar naar wedstrijden te gaan, samen te trainen en door elkaar te supporten en te steunen, helpen wij elkaar om beter te worden in wat we graag doen: Dansen!

Het ontstaan van het team

Aan het begin van ons (Herman & Michèle) partnership dansten we bij dansschool Tacke in Leusden. Wij kregen daar een heel fijn familiegevoel; alsof je thuiskomt. Nadat deze dansschool ophield te bestaan, zijn we op zoek gegaan om ergens anders dit fijne gevoel vinden. Na onderdeel te zijn geweest van meerdere teams in Nederland, hebben wij dit gevoel helaas niet meer opnieuw kunnen vinden. Internationaal hebben wij dit gevoel wel terug kunnen vinden bij Team Focus in Italie. Hier zitten bijvoorbeeld Fabio Selmi, Mirko Gozzoli, Bonsignori als leraren en als actieve dansers bijvoorbeeld Ghigiarelli en Zharkov. Dit is alleen een Internationaal Team en je wilt jezelf in je eigen land ook graag ergens thuisvoelen.

Voor ons staat plezier & kwaliteit voorop en deze combinatie was precies wat ook andere dansers zochten in Nederland. Dansers vroegen vaak aan ons of we niet zelf een Team konden beginnen en of zij daar dan ook bij mochten. Zo is in 2008 dus het spontane idee ontstaan om zelf een team op te richten; Team Love 2 Move !

Er is gekozen voor de naam ‘Team Love 2 Move’, omdat iedereen even belangrijk is. Zowel de oprichters, de leden, de dansers als de supporters. Daarom is er niet gekozen voor ‘Team Lak’, maar een naam waar iedereen achter kan staan. Team Love 2 Move heeft als doelstelling en motto; ‘Samen plezier hebben in dansen‘. Het delen van plezier, kennis en ervaringen zijn voor Love 2 Move heel erg belangrijk en dan komt het resultaat vanzelf. Als je als danser een mooi resultaat hebt behaald is dit fijn om dit met elkaar te vieren. Maar ook dieptepunten maak je mee als danser en dan sta je er niet alleen meer voor. Dit willen wij bereiken door samen naar wedstrijden te gaan, samen te trainen en door elkaar te supporten en te steunen. Bij het Love 2 Move Team is iedereen welkom! Of je nu jong of ouder bent, hoog of lager niveau hebt, even geen partner hebt of een trotse supporter bent, bij ons ben jij welkom, als je maar van dansen houdt!

Kortom: spreekt dit jou ook erg aan en wil jij ook onderdeel worden van het Love 2 Move Team?!
Neem dan contact op met Herman & Michèle via dansteam.love2move@gmail.com.

Onder dit menu vindt u verder algemene informatie over het team Love2Move en de activiteiten van Herman & Michèle.