Voordelen en voorwaarden

Als actief wedstrijddanser betaal je jaarlijks een kleine bijdrage (€ 100 per persoon) voor het seizoen van juni tot juni het volgende jaar. Voor dit bedrag krijg je de volgende voordelen:

 • Gratis toegang tot workshops van Love2Move
  Gedurende het seizoen worden vier workshops door Herman en Michèle gegeven met verschillende voor wedstrijddansers belangrijke thema’s.
 • Persoonlijke coaching
  Gaandeweg het seizoen is bekend welke wedstrijden de coaches aanwezig zullen zijn. Waaronder vaak ook bij een aantal grote buitenlandse wedstrijden. Bij deze wedstrijden krijg je persoonlijke coaching (uiteraard alleen in de discipline waarin je lest bij Herman en/of Michèle). En wat zij tijdens de wedstrijd zien kan waardevolle input zijn voor je volgende les.
 • Jaarlijkse plannings-/evaluatie gesprek
  In de juni, juli of augustus kun je met Herman en/of Michèle doorspreken hoe het afgelopen seizoen is verlopen en kun je samen met hun nieuwe plannen maken om verder te ontwikkelen. Dit planningsgesprek/evaluatiegesprek vind plaats na betaling van de contributie.
 • Voorrang op lestijden
  Als lid van het team heb je voorrang op lestijden. En ook bij planning van kapsels voor het NK heb je voorrang bij Michèle.
 • Voorrang bij lessen van internationale dansleraren die door Love2Move naar Nederland gehaald worden.
 • Extra trainingsmogelijkheden naast lessen
  Naast de lessen is er mogelijkheid om te trainen (altijd in overleg). Ook kan de andere zaal in De Glindster gehuurd worden voor teamleden (uiteraard mits beschikbaar).
 • Support vanuit het team
  Bij wedstrijden zit ons team vaak als groep bij elkaar. Niet alleen voor de gezelligheid, maar ook om elkaar aan te moedigen. Ons team heeft supportersspullen ter ondersteuning: sambaballen, ballonnen, spandoek, buttons etc. En bij de NADB NK’s is het ook mogelijk om gezamenlijk vloerkaarten te bestellen zodat we als team “aan de vloer” bij elkaar kunnen zitten. Tevens kun je extra teamkleding aanschaffen (zoals Love2Move shirts).
 • Uitkomen voor Love2Move
  Je hebt de mogelijkheid om uit te komen op wedstrijden van verschillende bonden namens Team Love2Move.
 • Website
  Een website voor de Love2Move teamleden waar jullie op vermeld worden en waarvoor je wedstrijd- en andere verslagen kunt aanleveren.
 • Mee kunnen doen met teamactiviteiten
  Jaarlijks kunnen er activiteiten worden georganiseerd, geïnitieerd door teamleden zelf. Denk hierbij aan een winteruitje en na het NK het zomeruitje en het traditionele wokken na afloop van het laatste NK als afsluiting van het seizoen, of samen naar buitenlandse wedstrijden gaan.
 • Hulp bij dans gerelateerde zaken
  Bijvoorbeeld advies in planning, hoe te trainen, advies en ideeën over dansjurk en/of danspak, kapsels en make-up, mentale zaken, hulp bij communicatie onderling en hoe je weg te vinden in de danswereld.

Als lid van het team wordt er ook iets van jou verwacht als actieve wedstrijddanser. De volgende voorwaarden worden gesteld:

 • Minimaal 1x per maand neem je les bij Herman of Michèle.
 • Bij wedstrijden en de Love2Move Teammeetings draag je het teamgevoel uit door onder andere het dragen van het Love2Move trainingspak. Deze moet je zelf aanschaffen.
 • Vanuit het Love2Move team wordt de Let’s Dance Championships georganiseerd en als teamlid mag je daar niet ontbreken op de wedstrijdvloer.
 • Als danspaar moet je beide lid zijn van het team en als koppel lever je ook een stukje en één of meerdere foto’s aan voor op onze website.

Het lijstje van voordwaarden is gelukkig veel kleiner dan het lijstje van voordelen. Bovendien zijn de dingen die verwacht worden ook nog eens geweldig leuk! Dus alleen maar voordelen.

Geldt voor supporters dezelfde voordelen en voorwaarden als voor actieve wedstrijddansers?
Grotendeels wel maar er zijn een paar verschillen. Je krijgt hulp bij zoeken van een nieuwe danspartner en je hebt toegang tot teammeetings en teamuitjes. Supporters hebben ook de mogelijkheid om Love2Move teamkleding aan te schaffen.
Om supporter van het team te kunnen zijn moet je uiteraard aanwezig zijn bij wedstrijden om het Love2Move team te supporten en vragen we je een stukje en een foto aan te leveren voor op onze team website.

Wanneer ben ik een supporter?
Je bent supporter als je op zoek bent naar een danspartner en al bij het team zat, als je als danskoppel een seizoen geen wedstrijden danst of als je gewoon graag bij het Love2Move team wilt horen als supporter. Als je weer wedstrijden gaat dansen, schuif je weer door naar actieve wedstrijddansers (met de daarbij behorende voordelen en voorwaarden).
Je support het Love2Move team wanneer je kan. Als we je meer dan een jaar niet hebben gezien op wedstrijden, teamuitjes, teammeetings of workshops, dan overleggen we of het aanblijven als supporter nog nut heeft.

Als dit je aanspreekt of als je nog verdere vragen hebt over ons Love2Move Team, vraag het ons dan gerust!

Mvg,
Herman & Michèle Lak