The Dance Factory + WK 2020

      Geen reacties op The Dance Factory + WK 2020

Door Erik & Femke
In tegenstelling tot voorgaande edities van de The Dance Factory begon het dit jaar al op maandag met privélessen. Deze keer hadden we privélessen geboekt bij Gioia Cerasoli, Dmitry Zharkov en natuurlijk bij Anastasia Titkova. Op dinsdag, woensdag en donderdag hadden we verschillende privélessen en workshops van de beste trainers ter voorbereiding op het WK.

Ook deze keer waren Herman en Michele op het kamp aanwezig, zodat we alle informatie de komende maanden met hun verder kunnen uitwerken. Helaas moesten we dit keer op donderdag eerder weg i.v.m. het aanstaande WK.

Donderdagavond heeft Femke haar haren laten doen op de wedstrijdlocatie. Daarna zijn we lekker naar het hotel gegaan en op tijd gaan slapen.

Vrijdag was dan de dag van het WK. De wekker ging op tijd en nadat de haren en make-up waren gedaan, zijn we gaan ontbijten en op tijd naar de wedstrijd gegaan.

Op de wedstrijd was het nog relatief rustig en was er meer dan voldoende tijd en ruimte om op te warmen en de vloer te testen. De opwarming ging goed en vol goede moed begonnen we aan het WK.

De eerste ronde werd gedanst in 10 series. In deze ronde hebben we voor ons gevoel goed gedanst, misschien zelfs wel onze beste dansen ooit op een wedstrijd. Helaas hadden we de jury niet overtuigd en moesten we de herkansing dansen. Deze ging minder dan de voorronde, maar gelukkig wel goed genoeg om door geplaatst te worden naar de volgende ronde. De 2de ronde ging wederom goed, maar zoals te verwachten valt, was dit onze laatste ronde op het WK en zijn we uiteindelijk (enigszins teleurgesteld) als 64ste van de 110 geëindigd. ’s Avonds hebben we nog meegelopen in de parade, om vervolgens moe maar tevreden over ons dansen naar huis gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.