Lyon French Open 15 februari 2020

      1 reactie op Lyon French Open 15 februari 2020

Door Evert & Margriet
Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik ontzettend romantisch ben in ingesteld dus voor mij stond het als een paal boven water dat ik Margriet weer enorm zou verrassen met Valentijnsdag. En dan heb ik het natuurlijk niet over een bosje bloemen of een geurtje…..Nee, ik zou haar meenemen naar het land van de “Amour” Frankrijk. Romantisch uit eten, wandelen door een mooie stad en een knus hotelletje… Zo ben ik!

Nu moest ik alleen nog iets vinden wat me een reden zou geven zonder dat het meteen zou opvallen dat ik haar voor Valentijnsdag zou verassen. Die reden kwam in de vorm van de WDSF Lyon French Open. Dat was de perfecte dekmantel voor mijn romantische Valentijns date.

Op 14 februari hebben we dus romantisch samen 9 uur in de auto doorgebracht, samen romantisch een lekke band onder de auto vervangen en samen romantisch bij een hele leuke pizzeria in Lyon een heerlijke pizza gegeten. Daarna heel romantisch moe maar voldaan in 2 aparte bedden in slaap gevallen.

Daarna was het op 15 februari weer de harde werkelijkheid. Vroeg op, lekker ontbijten en haar en make-up goed doen want de wedstrijd startte voor ons om 10.30 uur. Na 10 minuten rijden waren we bij de wedstrijdzaal waar we jammer genoeg nog een 10 minuten in de kou moesten wachten voordat we naar binnen konden. Daar wachtte ons een enorm grote zaal met een basketbalvloer. Dus gelakt, geverfd en soms spiegelglad en op andere plekken weer heel stroef….

21 Paren waren er in onze klasse en helaas konden we de romantiek van de dag ervoor in de eerste ronde niet laten zien. Deze was echt niet goed. Gelukkig was het bij veel paren nog minder goed, want we waren wel door naar de halve finale. In deze ronde konden we aanzienlijk beter met de omstandigheden uit de voeten en uiteindelijk eindigden we op een 8-9 plaats. Wij waren hier best tevreden mee. Begin van de middag zat de wedstrijd er voor ons op en zijn we lekker gaan douchen en daarna zijn we Lyon gaan verkennen. Normaal rijden we altijd gelijk naar de wedstrijd naar huis maar dit was wel heel leuk om te doen. Samen een weekendje weg met 17 graden en volle zon, in een prachtige en gezellige stad. In de avond werd het ook gezellig want ondertussen waren Erik en Femke ook in Lyon en zijn we gezellig met zijn 4-en nog een hapje gaan eten. En het blijkt, met handen en voeten kan je overal je eten bestellen!  Erik en Femke hebben op zondag hun wedstrijd gedanst en zijn op een mooie 9e plaats geëindigd.

1 gedachte over “Lyon French Open 15 februari 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.