Onze eerste wedstijd met onze nieuwe teamgenoten

Door Bertus & Carla
13 maart was het dan zover en konden wij eindelijk weer een wedstrijd dansen in Badhoevedorp. We hadden er echt heel veel zin in.

We hadden alle tijd om ons klaar te maken want het indansen zou pas rond 15.45 uur aanvangen. ’s Ochtends nog even snel naar onze jongste dochter, die mijn haar heeft gedaan.

Ruim op tijd kwamen we in Badhoevedorp aan en dat was maar goed ook, want de wedstrijd verliep sneller dan verwacht en we konden eerder dan gepland indansen.

Dat is trouwens nog wel een dingetje voor ons. Van Herman en Michèle hadden we geleerd om niet direct in de danshouding te beginnen. Maar eerst even lekker het gevoel te  krijgen en de vloer te verkennen. Dat hebben we dus niet echt gedaan. Daar gaan we nog wel aan werken.

Maar goed. De 1e ronde stonden we met 10 paren op de vloer.  Voor ons wel weer erg wennen om met zoveel paren tegelijk te dansen. We dansten niet zoals we dat tijdens de trainingen hadden gedaan.  We waren dan ook totaal niet verbaasd dat we in de redance zaten.

Met 6 paren stonden we in de redance waar maar 2 paren van doorgeplaatst zouden worden. Het  ging wel iets beter dan de voorronde maar nog lang niet goed genoeg. Heel blij waren we dan ook dat we toch doorgeplaatst waren naar de finale. Dat gaf de burger weer moed.

Van de 6 paren die in finale stonden waren er 4 van het love 2 move team. Iets om trots op te zijn. De finale was onze beste ronde. En het was genoeg voor een 5e plek. Daar zijn we op dit moment heel tevreden mee.

We zijn heel blij dat we nu weer bij een team horen. Dat hebben we de laatste tijd gemist. Samen is leuker dan alleen. De volgende wedstrijd is onze eigen wedstrijd in Veenendaal. We gaan er dan weer iets moois van maken.

De resultaten Badhoevedorp:

Senioren 3Hfd
Tweede:          Jan en Joke
Derde:             Kees en Kirsten
Vierde:              Lex en Marjan
Vijfde:                Bertus en Carla

Senioren 2Hfd
Eerste:              Evert en Margriet
Tweede:           Marc en Karen

Senioren 2A
Derde:               Dick en Anet
Vierde:              Erwin en Monique

Adults A
Zevende:           Paul en Jaimy
Tiende:              Bert en Roxenne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.