NK WDC in Assen 

      Geen reacties op NK WDC in Assen 

Door Wolter & Gea
Voor ons is het al echt gaan kriebelen op de prepdag in de Glind waar aan veel punten aandacht is gegeven om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het NK in Steenwijk van de nadb. Was een lange dag kwa tijd, maar die was om voordat je het wist. Tevreden en met een goed zelfvertrouwen weer naar huis.

Als eerste was het NK in Steenwijk waar we als paar met een goed gevoel aan begonnen, maar viel erg tegen. Michèle heeft ons onder handen genomen. We hebben ons herpakt en zijn met een mooie vijfde plaats naar huis gegaan. Dat zet je toch aan het denken en we zijn anders gaan trainen.

Dan is het vrijdag, 1 dag voor het NK in Assen. Op naar Michèle in Leusen voor kapsel en make up. Weer een fantastische transformatie van Gea en een gezellige middag gehad. Dan is het zaterdag, opstaan, ontbijtspullen pakken en op naar Assen. We waren mooi op tijd en waren de drukte mooi voor.

Bij aankomst spotten we Jamie Groeneveld die deze dag zijn showdance ballroom zou doen met Lesley. Eerste ronde was vroeg voor ons, dus eerst indansen, omkleden en de vloer op. Deze ronde liep goed maar we vonden dat de onderkant meer ontspannen mocht. Na deze ronde werd het lang wachten, want er was een ronde uitgevallen. Wat ons de gelegenheid gaf om even gezellig de teamgenoten op te zoeken en te babbelen. Zo vonden we Lesley en Bert aan een tafeltje en hebben we lekker gebabbeld over van alles en nog wat. Geeft voor ons een goed gevoel om je welkom te voelen.

Omdat we toch moesten wachten dus Bert en Roxenne maar aanmoedigen. Die stonden erg goed te dansen wat resulteerde dat ze in de A poule belanden. Wat dan de hoogste poule is. In deze poule dans je dan een halve finale en hoor je ‘s avonds of je in de finale staat of niet. Dat deden ze en ze zijn op een mooie vierde plaats geëindigd.

Wij hadden mooie vloerplaatsen en hadden een mooi en goed uitzicht toen Jamie en Lesley hun showdance mochten doen. Ondanks dat we dit al eerder hadden gezien was het weer geweldig om te zien (kippenvel momentje). Zo gingen ze dus ook onder luid applaus weer van de vloer. Tja, en dan wij de finale. ‘s Avonds de vloer op en je best doen.

We zijn met een goed gevoel de vloer weer afgegaan en dan komt toch dat voor mij vervelende moment de line up voor de prijsuitreiking. Spannend, spannender en dan sta je nog met twee paar. En dan denk je: het zal toch niet… Maar het gebeurt echt!! Gea opgetild, rondgedraaid en een dikke zoen. Op naar het podium en genieten maar. We hadden afgesproken met de teamgenoten nog een groepsfoto te maken en dat hebben we dus ook gedaan. Het werd laat en we zijn zeer tevreden naar huis gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.