NK NDO

      Geen reacties op NK NDO

Door Bert & Roxenne
Op zaterdag 14 mei was het dan zover het NK van de NDO! Helaas waren we het enige paar vanuit H&M Love2Move maar dat mocht de pret niet drukken. Om 9.00 uur waren we aanwezig in de Bilt voor ons eerste NK samen. Uiteraard heeft Roxenne hiervoor een nieuwe jurk met daar een bijbehorende look en weet Bert nog van niks. Die denkt dat Roxenne met een rode jurk komt………
Eerst indansen en dan omkleden.

10 uur begint de eerste ronde met 9 paren en die ging lekker! Meteen doorgeplaatst naar de finale! We hebben een goede finale gedanst en het resultaat is een 1ste plaats!

Roxenne haar knie deed ook nog steeds lekker mee en dus werd ook het open NK gedanst. De eerste ronde ging van start met 19 paren en ja, let op, meteen door naar de halve finale.

Ook de halve finale weer heerlijk gedanst en ook doorgeplaatst naar de finale. Helaas in de finale kreeg Roxenne last van haar linkerschouder, spierkramp en au au. Na iedere dans dus maar even masseren en weer door. Na de slowfox was het echt huilen van de pijn, maar opgeven is uiteraard geen optie, dus die laatste dans redden we ook nog wel. Zo gezegd, zo gedaan…..

En dan wachten wachten en nog eens wachten. Om 18.00 uur klaar met dansen, maar pas om 21.30 uur wisten we de uitslag. Een mooie 5de plek. Al met al een super gezellige, maar wel heel vermoeiende dag op het NK van de NDO in de Bilt.
Wij zijn heel tevreden en kijken uit naar volgende week, het NK van de NADB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.