NK NADB 2024

      Geen reacties op NK NADB 2024

Door Michèle en Herman
Dit jaar hebben wij onze paren extra goed voorbereid door een maand lang iedere week finale trainingen te verzorgen. Met als afsluiter natuurlijke onze NK prepdag, de week voor hun eerste NK. Wij hebben veel gewerkt op de presentatie en het fysieke element, maar ook het mentale gedeelte kwam deze keer sterk aan bod. Na deze dag waren al onze paren er helemaal klaar voor!

Op vrijdag, de dag voor het NK van de NADB, heeft Michèle in haar studio weer de dames voorzien van prachtige unieke kapsels. Hier een aantal voorbeelden:

Zaterdag 1 juni reisden we allemaal af naar Steenwijk, waar de eerste dag de standaard aan bod kwam. Onze jongste paren moesten al om 10:00 uur starten. In de middag waren de adults en aan het eind van de middag en avond kwamen onze senioren aan bod. De hele dag was een feestje. We zaten namelijk met ons Love2Move team, met wel 45 man, aan de vloer en onze sambaballen waren dan ook weer goed te horen!

Er zijn zaterdag hele mooie resultaten behaald. Zoals wederom de Nederlandse titel voor Jan & Joke in de S4, de promotie naar de hoofdklasse adults voor Bert & Roxenne door een mooie tweede plaats te behalen in de adults A klasse en een verrassing in de basic Engelse Wals waar Jamie & Lesley er met de winst vandoor gingen.

Zondag 2 juni moesten wij alweer om 08:15 uur in de zaal zijn om bij de showdance rehearsal van Jamie & Lesley te zijn. Deze dag stond in het teken van de latin en de showdance!

Onze Youth en U21 paren gingen er weer helemaal voor, waarna ze ook nog in de middag bij de adults dansten. Sommigen hebben dit weekend wel 50 dansen gedanst!
Jamie & Lesley werden wederom de Nederlandse Kampioenen in de standaard showdance en prolongeerden zo hun titel.

Door Wolter & Gea
Dit jaar gekozen voor een optimale voorbereiding. Naast de privé-lessen ook 3 zaterdagen naar de Glind (wel een stukje rijden voor ons) om finales te simuleren. Dit ging elke week een stukje beter. Daarna zondag nog een keer naar de Glind voor de prepdag. Dat ging moeizaam, want Gea was herstellende van een fikse verkoudheid. Dan treft mij dinsdag de griep, dus tot en met donderdag uitzieken. Vrijdag in de auto naar Leusden om Gea haar haar te laten doen door Michèle. Was wederom een NK waardig kapsel. Dan de zaterdag zelf voorbereiden, spullen inpakken en rijden maar. Sfeer proeven, nummer halen en dan de eerste ronde in een veld van 18 paren. Dat is zorgen dat je direct door bent! Dit was voor ons gelukkig het geval. Paar tips van Herman en op naar de tweede ronde: de halve finale. Volgens Herman een veel betere ronde, en zo voelde het voor ons ook. Dan spannend: finale of niet. Yes! We mogen finale dansen…. Toch niet voor niets de intro dans geoefend. De finale hebben we goed gedanst en we mochten met een mooie vijfde plaats weer naar huis. Maar eerst nog de groeps-foto.

Vervolg door Michèle & Herman
Behaalde resultaten van alle Love2Move paren tijdens het NK van de NADB:
1 Jamie & Lesley adults showdance standaard
1 Jan & Joke senioren 4 hoofdklasse standaard
1 Jamie & Lesley basic wals
2 Bert & Roxenne adults A standaard en GEPROMOVEERD naar de hoofdklasse!!!
2 Bruno & Anastasia adults A latin
2 Zende & Viktoria U21 standaard
2 Erwin & Monique senioren 2 A standaard
2 Osman & Renate senioren 2 hoofdklasse standaard
3 Bertus & Carla senioren 4 hoofdklasse standaard
3 Bruno & Anastasia Youth allround
3 Bruno & Anastasia Youth standaard
3 Zende & Viktoria U21 allround
3 Bruno & Anasatsia U21 latin
4 Bruno & Anastasia Youth latin
4 Bruno & Anastasia U21 allround
4 Zende & Viktoria U21 latin
5 Bruno & Anastasia U21 standaard
5 Richard & Els senioren 2 A standaard
5 Evert & Margriet senioren 2 hoofdklasse standaard
5 John & José senioren 3 A standaard
5 Wolter & Gea senioren 3 hoofdklasse standaard
6 Zende & Viktoria adults A standaard
7 Richard & Els senioren 3 hoofdklasse standaard
7 Ronald & Danielle senioren 2 A standaard
8 Marc & Karen senioren 2 hoofdklasse standaard
9 Wilco & Thea senioren 2 hoofdklasse standaard
13 Theo & Claudia senioren 2 hoofdklasse standaard
14 Dick & Anet senioren 2 hoofdklasse standaard
14 Bruno & Anastasia adults A standaard
16 Zende & Viktoria adults A latin
18 Roel & Amber adults A standaard
19 Paul & Jaimy adults hoofdklasse standaard

Dit was, zoals jullie kunnen zien, een geweldig geslaagd eerste NK weekend! Op zondag 9 juni hebben wij dit gevierd met onze dansers tijdens ons wel bekende Love2Move Wokuitje. Lekker en erg gezellig!

Wij willen al onze paren enorm bedanken voor hun inzet dit afgelopen jaar en wij feliciteren jullie met jullie geweldige resultaten. Wij zijn super trotste coaches!!
Knuffels,
Michèle & Herman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.