NDO wedstrijd op 23 januari in Reeuwijk

Door Evert & Margriet
Op 23 januari had de NDO het voor elkaar gekregen om een wedstrijd te organiseren in Reeuwijk. In december hadden we hier ook al een wedstrijd gedanst en dat was best goed bevallen. Omdat wij (Margriet en Evert) graag wedstrijden dansen en vinden dat we nu iedereen moeten ondersteunen die hun nek uitsteekt om voor ons als wedstrijddansers een wedstrijd organiseert  hebben we ons gelijk ingeschreven.

Helaas was de totale opkomst erg klein, tot onze verbazing. Wij hadden eerlijk gezegd verwacht dat veel meer dansers deze wedstrijd zouden aanpakken om weer wedstrijdritme op te doen. Ook werd de organisatie geconfronteerd met heel wat afzeggingen om diverse redenen. Hierdoor waren diverse klassen helemaal niet aanwezig.

De paren die er wel waren maakte er met zijn alleen een leuke en gezellige wedstrijd van. De NDO senioren dansen hun dansen om en om, dus de conditie kan zo rustig aan weer opgebouwd worden. Met de lessen zijn we met diverse punten bezig en op dit soort wedstrijden voelen we toch altijd minder druk waardoor we ons beter op onze opdracht kunnen focussen. Voor ons gevoel hebben we dus goed onze taken uit kunnen voeren en mochten we in zowel de standaard masterclass 50+ als de latin over 30 de 1e plaats ophalen. Met alle gewonnen dansen was het een overtuigende dag voor ons.

Ook Dick en Anet hebben deze wedstrijd meegedaan en zijn als 5e geëindigd in  de Masterclass 30+.

We rekenen erop dat vanaf nu er steeds meer wedstrijden zullen komen en hopen dat we elkaar daar weer in grote getalen tegen gaan komen!

Groet, Evert en Margriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.