Daar zijn we weer!

      Geen reacties op Daar zijn we weer!

Door Dick & Anet
Even terug blikken naar 9 juli 2019. Voor wie goed is in het onthouden van wedstrijd kalenders weet dan dit de wedstrijd in Wuppertal is. Deze wedstrijd hebben we toen gedanst en met veel plannen in het achterhoofd de zomer van 2019 in gegaan. En dan uit het niets kun je als je ‘s morgens op staat niet meer op je benen staan.
Uiteindelijk geldt dan toch dat de aan houder wint. Dus nu 11 december 2021 was het zover onze eerste wedstrijd na 2,5 jaar.
De wedstrijddag vroeg opstaan want we zitten in het eerste blok. Bij de ingang de bekende checks rugnummer halen en om kleden. Nu is de NDO een fijne wedstrijd om te beginnen want bij de senioren dans je nooit alle dansen achter elkaar, ook niet in de finale.

In onze klasse 30+ masterclass waren er 4 paren. Punten van aandacht voor al genieten. Maar toch ook wel op wat puntjes letten zoals houding goed ophouden en als dame goed links blijven.
Met deze punten de dubbele finale gedanst.
En uit eindelijk als 2de uit de strijd gekomen. De nummer 1 is de regerend wereldkampioen wdc 50+ dus dat is niet echt haalbaar. Zeer tevreden met het resultaat maar zeker genoten.

Dus onze 2022 prepdag is goed verlopen.

Ook ander teamies deden mee
– Evert & Margriet 1de 50+MC en 2de senioren Latin
– Wilco & Thea 4de 50+MC
– Dick & Anet 2de 30+ MC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.