Love2Move zomeruitje 2019

      4 reacties op Love2Move zomeruitje 2019

Door Marc
Op zondag 23 juni was het weer tijd voor het jaarlijkse Love2Move zomeruitje! Bij strand Horst werden op de 18 holes pitch & putt baan de krachten binnen het team gemeten. Maar bij deze zomerse temperaturen (rond de 30 graden) stond het plezier natuurlijk voorop!

Deze dag werd georganiseerd door 4 powervrouwen uit het team: Joke, Evelien, Anne en Thea (nogmaals bedankt voor het oppakken van deze bal en de super organisatie!).

Vanwege de zomerse temperaturen was het natuurlijk zaak om eerst goed te smeren:

Vervolgens was het tijd voor koffie met gebak:

En na wat uitleg konden we in 10 teams de baan op:

Er werd door de organisatie afgeraden om afgedwaalde ballen in de bosjes te gaan zoeken vanwege de eikenprocessierups. Helaas hebben we die rups toch niet helemaal kunnen ontlopen. Of dat nou kwam omdat we (eigenwijs als we zijn) toch gezocht hebben, of omdat je door een licht briesje eigenlijk toch nergens veilig stond…

Hoewel iedereen natuurlijk super sportief is, blijkt het toch best lastig om zo’n klein balletje in de hole te krijgen. Maar met gebundelde krachten van het team, lukte het iedereen om een goede score te halen. De vragen over team-weetjes die tussendoor gesteld werden in de golf-app zorgden voor extra denkwerk (en bonuspunten) en hilariteit.

Na ruim 2 uur golfen, ballen zoeken, lachen, vragen beantwoorden, dolletjes maken en graszoden terugleggen, werd de dag afgesloten met een heerlijke BBQ.

Het was nog lang gezellig bij strand Horst. We kijken nu alweer uit naar het jaarlijkse winteruitje. Hopelijk dan wel zonder eikenprocessierups…

4 gedachten over “Love2Move zomeruitje 2019

  1. Michèle Lak

    Wat was het weer gezellig zo met elkaar er even tussen uit en iets heeeeeeeel anders doen met elkaar 😍
    Marc super gedaan weer en leuk om al die foto’s terug te zien 😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.