Love2Move @Wuppertal – 2019

      Geen reacties op Love2Move @Wuppertal – 2019

Door Marc
Afgelopen weekend (5/6/7 juli) was Love2Move weer goed vertegenwoordigd in Wuppertal.
Samen met onze coaches, Herman & Michèle, had een flink aantal paren besloten om weer mee te doen aan deze mooie wedstrijd in Duitsland. Zoals ieder jaar was het weer een prachtige wedstrijd, misschien wel één van de mooiste van het jaar! (naast de LsDC in Veenendaal natuurlijk)

Een prachtige zaal vormt het decor voor een enorm deelnemersveld. En in de kleinere bijzalen vinden de lokale Duitse wedstrijden plaats. Kortom: een fantastische locatie die bol staat van het dansen (en wat een niveau!!).
De hele wereldtop is aanwezig om in deze goed georganiseerde wedstrijd met elkaar de strijd aan te gaan. En hoewel het programma vol zit en er veel deelnemers zijn, loopt het altijd perfect. De Duitse grondigheid zorgt voor een strak georganiseerde wedstrijd die goed op tijd verloopt.
Dit jaar viel ook de temperatuur gelukkig een beetje mee.
Op vrijdag was het de beurt aan de Senioren II. Willem & Christel, Evert & Margriet, Dick & Anet en Marc & Karen beten (met 174 andere paren!) rond 12:00 de spits af. Zaterdag was het de beurt aan Kees & Kirsten in de Senioren III die al om 08:30 aan de bak konden. Daarna deden Jamie & Lesley en Jody & Kim mee aan de Rising Star Standaard. Vervolgens was het op zondag opnieuw de beurt aan Jamie & Lesley en Jody & Kim voor de World Open Standaard. En deden ook Evert & Margriet voor de 2e keer dat weekend mee, samen met Erik & Femke, in de Senioren I.

En al die tijd, van ‘s morgen vroeg tot in de late uurtjes met de gepassioneerde ondersteuning van onze fantastische coaches, Herman & Michèle. Dat waren lange dagen… 😉

Iedereen heeft het fantastisch gedaan! Maar een speciale vermelding is op z’n plaats voor Jody & Kim die in de Rising Star op zaterdag tussen 69 internationale topparen de finale bereikten en een prachtige 5e plaats wisten te behalen! En voor Evert & Margriet die van de 178 paren in de Senioren II uiteindelijk een 27ste plaats wisten te bemachtigen. Top hoor!
Iedereen heeft in ieder geval z’n beste dansen kunnen laten zien, met zeer mooie resultaten tot gevolg:

 • Evert & Margriet – Senioren II – 27/178
 • Evert & margriet – Senioren I – 50/91
 • Willem & Christel – Senioren II – 58/178
 • Marc & Karen – Senioren II – 58/178
 • Dick & Anet – Senioren II – 141/178
 • Kees & Kirsten – Senioren III – 93/180
 • Jody & Kim – Rising Star Std – 5/69
 • Jody & Kim – World Open Std – 37/94
 • Jamie & Lesley – Rising Star Std – 27/69
 • Jamie & Lesley – World Open Std – 55/94
 • Erik & Femke – Senioren I – 46/91

Kortom: het was een fantastisch dansweekend in Duitsland! Volgend jaar zijn we er zeker weer bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.