Love2Move Winteruitje

      Geen reacties op Love2Move Winteruitje

Door Herman & Michèle
Al twee jaar moesten wij wachten om als team weer samen wat te mogen doen. Nu was het dan eindelijk zo ver, ons Love2Move Winteruitje 2022!!!
Deze hadden wij al op 8 januari gepland staan, maar helaas zaten we toen nog in lockdown… Wij hebben hem toen verzet naar zondag 27 maart. Dan moest alles toch weer een soort van normaal zijn, toch?!
Gelukkig was dit het geval.

Deze zondag was een hele lange dag. Wij zijn begonnen met lessen, vervolgens onze Love2Move Teammeeting en daarna nog onze standaard workshop. Super gezellig allemaal, maar we hadden echt trek gekregen en gingen snel na de workshop naar De Grebbelounge in Renswoude.
Michèle was al even vooruit gegaan om de slingers en ballonnen op te hangen, dus bij aankomst zag het er al super welkom uit!

We hadden deze keer gekozen voor een winter BBQ. We hadden een gedeelte afgehuurd, met privé-kok, bediening en eigen toilet. Dit winteruitje was dus ook lekker Coronaproof.
Al het eten en drinken zat bij de prijs inbegrepen, dus we konden helemaal los gaan. En het weer was echt geweldig, het leek wel bijna het zomeruitje.

Na met elkaar geproost te hebben zijn we gelijk met de BBQ begonnen en al het lekkers er omheen. Wat was het weer heerlijk om met elkaar samen te zijn in een relaxte omgeving. We konden zo lekker bijkletsen met iedereen.

Tijdens ons winteruitje kronen wij altijd een nieuwe Love2Move koning en koningin. Gezien dit al twee jaar geleden was lieten wij Bert en Anet naar voren komen, die in 2019 onze laatst gekroonde koning en koningin waren. Met wat mooie woorden nog voor iedereen dat Bert en Anet toen in 2019 in een lastige periode zaten wat dansen betreft en het nu weer fantastisch met ze gaat. Iedereen moet dus onthouden dat er soms tegenslagen zijn die ook weer voorbij gaan.
Dit jaar hebben wij aan al onze Love2Move leden gevraagd wie zij als nieuwe koning en koningin zien en waarom. Heel veel mensen hebben gereageerd met ontzettend mooie redenen. Uiteindelijk zijn Jan en Kirsten er uit gekomen. Jan werd verkozen tot koning omdat Jan altijd geïnteresseerd is in iedereen, een praatje maakt en er altijd bij is. Maar ook omdat hij van de zomer in het ziekenhuis lag en hier na super is terug gekomen en ook nog eens is afgevallen.
Kirsten is gekozen als onze nieuwe koningin, omdat zij de “lief en leed pot” in het leven heeft geroepen en hier mee iedereen voorziet van lieve woorden door middel van een kaartje en/of bloemetje of fruitmand. Dit is echt een meerwaarde voor ons L2M team en wordt zeer gewaardeerd.
Jan & Kirsten van harte gefeliciteerd!!!

Na deze highlight zijn wij doorgegaan met een heerlijke toetje. Een ijskar gevuld met allerlei smaken ijs en warme kersen was echt genieten. We hebben een heerlijke avond met elkaar gehad, waar wij al een hele tijd ontzettend naar uitgekeken hadden. Hij lijkt na zo’n lange tijd weer extra fijn.

Iedereen bedankt voor deze heerlijke dag en fantastische avond. Ons Love2Move team is gewoon super gezellig en we gaan weer heerlijk genieten met elkaar!!!
Knuffels,
Herman & Michèle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.