Love2Move bezoekt Zorggroep Charim

      Geen reacties op Love2Move bezoekt Zorggroep Charim

Door Marc & Karen
Op 8 augustus bezochten we met 3 dansparen Zorggroep Charim in Veenendaal. Dansen is natuurlijk deels een showsport. En als er iets is wat wij allemaal graag doen, is het onze passie voor het dansen delen met anderen. Niets mooiers dan dit te doen met mensen die wel een feestje kunnen waarderen.

Net als een paar jaar geleden ontving Evert een uitnodiging van de organisatie om een keer een leuke demo te verzorgen. Dat had hij daar een paar jaar geleden met Margriet ook al eens gedaan. Toen sloten John & José en Marc & Karen daarbij aan. Deze keer wisten zij Wolter & Gea (in hun vakantie!) en opnieuw Marc & Karen te strikken.

Zorggroep Charim beschikt over een mooie ruime zaal. Maar door de grote animo vulde die zaal zich al snel en was het aardig puzzelen en schuiven om iedereen een mooie plek met goed zicht te geven. Wat een mooi, enthousiast, publiek! Marc zou de avond een beetje aan elkaar praten, maar kreeg wel het vriendelijke verzoek om een microfoon te gebruiken. Want het aantal mensen dat iets minder goed hoort was wel groot. 😉
En met zoveel publiek, blijft er natuurlijk minder dansoppervlak over. Dus het was voor de heren best een uitdaging om de programma’s op de beperkte ruimte uit te voeren. En voor de dames de uitdaging om onze improvisaties dan te volgen.

Om & om hebben wij onze kunsten laten zien. Wolter & Gea en Marc & Karen lieten de 5 ballroom dansen zien. Evert & Margriet namen het publiek mee naar de Zuid Amerikaanse sferen. Wat een feest!! Waar bij binnenkomst de sfeer nog rustig en zelfs wat bedrukt was, werd die gaandeweg steeds beter. Waarbij we aan het eind ook nog een paar dansjes met wat bewoners hebben kunnen maken. Zelfs de oudste bewoners wisten nog wat danspassen uit hun geheugen te diepen.

Alle bewoners genoten zichtbaar van alle jurken, dansenkunsten en de mooie muziek. Dus we werden ook direct gevraagd of we ‘er volgende week weer zouden zijn’. We zagen in ieder geval heel veel lachende gezichten de zaal verlaten om van hun nachtrust te gaan genieten. Echt fantastisch om te zien wat muziek en dansen al niet teweeg kan brengen… Dus het was weer een enorm succes en we hebben met onze capriolen de aanwezige bewoners en de vele fantastische begeleiders van de verzorging een leuke avond weten te bezorgen en meegenomen in onze passie: we just love to move!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.