L2M Zomeruitje – 2018

      Geen reacties op L2M Zomeruitje – 2018


Door Marc
Zaterdag 30 juni was het weer tijd voor het jaarlijkse L2M zomeruitje. De eerste jaren was het met 6 paren nog overzichtelijk om thuis bij iemand een BBQ te organiseren. Maar inmiddels moet het “wat” grootschaliger geregeld worden. Het organiserende comité,  Margriet, Joke,  Desirée en Jaco, hadden deze keer Moergestel als locatie voor het feest gevonden. Met een strak blauwe lucht en flinke zon, ging iedereen op weg voor ons jaarlijkse, warme maar reuze gezellige teamfeest.

Bij de locatie werd iedereen ontvangen door Herman en helpers om de juiste ingang van de parkeerplaats te wijzen. Daar waar,  hoe kan het ook anders, de L2M ballonnen hingen…..

Een groot terrein waar tegelijk ook andere feestjes gehouden werden. Ook veel vrijgezellen feesten. Te herkennen aan een uitgelaten stemming en 1 vreemd gekleed slachtoffer. Je kon er met badkuipen racen, wc pot racen, paintballen, quad-rijden, door bomen klimmen etc. Na koffie met taart konden wij onze vaardigheid tonen met een handboog. Er zaten diverse scherpschutters tussen. Maar het lijkt toch makkelijker dan het is.

Daarna door met oud Hollandsche spelletjes. Op klompen…. Nou geef mij maar dansschoenen. Alleen al het vinden van een bijpassende rechter en linker klomp bleek al een uitdaging. Laat staan dat ze lekker zaten/goed pasten. En daar een rondje mee rennen gaat natuurlijk mis.

Na het ringwerpen, touwtrekken en spijkerslaan, kwam de ware aard naar boven bij het peddelhangen (je moet erbij geweest zijn om dat te snappen). Met haar paaldans-ervaring voor Femke geen probleem. Die hangt er nu nog. Ook Karen en Michèle hingen daar best. Duidelijke winst voor de dames nadat wederom bleek dat mannen beter met een hamer overweg kunnen.

Dan maar balk werpen. Volgens mij meer iets voor de Highland games, maar goed. Het dreigement dat als iemand de balk uit de sloot wilde vissen, John die “er wel even in zou gooien”, bleek niet onterecht. Het is ook een gave.
Op miraculeuze wijze weten uiteindelijk de dames + Tim & Herman toch te winnen. Waarschijnlijk op “praatjes”… 😉

Dan wordt het tijd om het luchtruim te kiezen met een lekker potje tokkelen. Onderste boven, achterste voren, juichend, gillend, met angstzweet onder de oksels of vol euforie: het was er allemaal. Maar die klimgordels maakten het wel af. Die stonden echt enig. En zaten trouwens ook heerlijk (NOT)…

Na zoveel activiteit hadden we best trek en dorst gekregen. De BBQ was prima verzorgd. Alleen jammer dat de mannen niet zelf mochten roosteren. Dat oerinstinct moest worden onderdrukt. Gelukkig beschermde Jose de hapjes op haar tafel met verve. Anders hadden we vast nog honger gehad (ook NOT). 😉
Er was uiteraard meer dan voldoende voor iedereen!

Na diverse rondjes vlees en een toetje waren we het er ook dit jaar weer allemaal over eens: super gezellige dag, jammer voor degenen die er niet bij konden zijn (dikke pech), maar vooral: fantastisch geregeld!!!

Dank jullie wel voor het organiseren: Margriet, Joke, Desirée en Jaco!! 💐💐💐

Eens kijken wie dat ook zo goed denkt te kunnen met het volgende winteruitje…???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.