Hello again dag voor ons Love 2 Move Team

Door Herman & Michèle
Na zeer lange tijd konden wij als Love 2 Move Team eindelijk weer samen komen. Ons laatste teamuitje was in december 2019!!! Dus nu ruim 1,5 jaar later, kwamen we weer samen in de vorm van een ‘Hello Again dag’.

Gelukkig staat de eerste wedstrijd in Nederland eind augustus weer gepland, maar wij wilden elkaar daarvoor weer eens even zien in een ontspannen sfeer om lekker bij te kletsen. Nou dat is gelukt hoor, we leken wel een kippenhok haha…

We hadden op zondag 1 augustus, geheel Corona proef, afgesproken in het pannenkoekenhuis Bergzicht in Woudenberg. Na een heerlijk kopje thee of koffie en vers gebak zijn wij een lekkere wandeling gaan maken door het bos.

Alles was heel nat door de regen, maar het bleef gelukkig verder droog. Met de wandelschoenen aan en de paraplu toch maar voor de zekerheid op zak, liepen we naar de pyramide van Austerlitz. Daar aangekomen viel de pyramide niet tegen, maar je moet het natuurlijk niet vergelijken met die in Egypte 😉

Hier een leuke groepsfoto gemaakt met lekker veel ruimte, en daarna weer terug naar het pannenkoeken huis.
Na terugkomst heerlijk aan de pannenkoeken. Mmmmmmm Michèle haar favoriet.

Wat was het weer heerlijk om samen te komen en met elkaar in ontspannen sfeer bij te kletsen en wat leuks te doen. Eindelijk weer. Nu op naar de eerste wedstrijd en veel meer gezelligheid met elkaar!
XXX H&M

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.