Eerste wedstrijd Jeroen en Rosanne: Rembrandt Cup in Almere

22 oktober 2017: onze dag begon vroeg. 5 uur(!) opstaan, voorbereiden en in de auto naar onze eerste NADB-wedstrijd in Almere. De weg naar deze wedstrijd begon voor ons enkele maanden geleden.

In mei 2017 begonnen wij met onze eerste les bij Herman en Michèle. Dat was letterlijk een nieuw begin: wij leerden opnieuw goed in de houding staan, de basispassen dansen en hoe je deze (quote van Herman) “zo normaal mogelijk kan uitvoeren”. Enkele lessen gingen voorbij en de wedstrijdkriebels begonnen op te komen. Dit is de reden dat wij ons in september hebben aangesloten bij het Love2Move Team.

Spannend, op naar onze eerste wedstrijden! Maar voordat het zover was, hadden wij nog wat andere voorbereidingen te gaan buiten het dansen om. Welke kleding doen wij bijvoorbeeld aan, hoe doen wij ons haar en welke make-up paste goed bij de kleding van Rosanne?

In oktober onderging Rosanne dan ook een metamorfose bij Michèle. We begonnen met de kleding (dit moest vooral opvallen), waarna we doorgingen met het haar en de make-up. Na een paar uur had Michèle de look compleet gemaakt. Erg leuk, nu zelf nog even in de avonduurtjes oefenen om hetzelfde resultaat te kunnen bereiken…

Na heel wat oefenen op haar en make-up (en niet te vergeten ook danstrainingen), was het zondag 22 oktober zover. Ook Herman was er al om ons en de andere Love2Move paren te coachen. Het was een open debutanten wedstrijd, dus dansten wij samen met andere paren uit Debutanten 1, 2 en 3. De eerste ronde was even wennen en hadden we een redance. De redance ging na goede tips van Herman veel beter waarna we door waren naar de tweede, en voor ons laatste ronde. Wij waren tevreden en dan ook blij om te zien dat wij een derde plek hadden behaald in Debutanten 3. Op naar de tweede wedstrijd!

Uitslagen andere Love2Move paren tijdens de Rembrandt Cup 2017:

2e Patrick & Bernadette Debutanten 3 Standaard en GEPROMOVEERD !!!
2e Jaco & Anne Adults C
2e Henk & Elly Senioren 3A
3e Jeroen & Rosanne Deb 3
3e Dick & Anet Senioren 1B
6e Patrick & Bernadette Deb 2 Latin
12e Willem & Christel WDSF Senioren 2
13e Bert & Désiree Adults A
13e Evert & Margriet WDSF Senioren 1
16e Erik & Femke WDSF Senioren 1
17e Marc & Karen WDSF Senioren 2
18e Jaco & Anne WDSF Senioren 1
19e Piet & Trea WDSF Senioren 4
19e Dick & Anet WDSF Senioren 1
21e Edwin & Tea WDSF Senioren 2
22e Lex & Marjan WDSF Senioren 3
28e Jan & Joke WDSF Senioren 3
38e Henk & Elly WDSF Senioren 3
43e Jamie & Lesley WDSF Amateurs
53e Bert & Désiree WDSF Amateurs
53e Jaco & Anne WDSF Amateurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.