Christmas Challenge Trophy 2017

      Geen reacties op Christmas Challenge Trophy 2017


Verslag van de zaterdag door Erik & Femke, winnaars Senioren 1 A en gepromoveerd! : 

Afgelopen zaterdag was het dan zover.. Het moment waar we (Erik & Femke) het hele jaar naar toe hebben gewerkt… Tijdens de Christmas Challenge Trophy konden we promoveren als we de 2 promotiepunten zouden haalden. Met gezonde spanning begonnen we in de loop van de middag aan de voorbereidingen voor haar en make-up en aangezien we pas rond 21:30 uur onze eerste ronde moesten dansen, maar er slecht weer was voorspeld, besloten we om rond 16:30 uur de reis naar Oldenzaal te beginnen. Enigszins verrast hadden we weinig vertraging en arriveerde we ca. 2 uur later in Oldenzaal waar zoals elk jaar de zaal weer schitterend versierd was.Bij binnenkomst hebben we meteen ons nummer opgehaald (131) en controleerde we de timetable, daarop stond dat we iets eerder onze eerste ronde moesten dansen. Rond 21:15 uur dansten we samen met 5 andere paren onze general look. Deze ging helaas niet zo lekker als gehoopt en voor de finale moesten we dan ook nog flink aan de bak, want om te kunnen promoveren moesten we 1ste worden.

Na ongeveer een uurtje mochten we wederom de vloer op om hopelijk de laatste keer in de S1A de strijd aan te gaan. De finale ging voor ons gevoel al een stukje beter dan de 1ste ronde en merkte dat we op verschillende punten in de zaal aangemoedigd en gesteund werden. Toen begon het lange wachten….

Rond middernacht was het dan zover… De prijsuitreiking van de S1A.. 1 voor werden de paren naar voren geroepen en uiteindelijk waren er nog een Duits paar en wij over tussen wie de 1st en 2de plaats verdeeld moest worden. Nadat Henk Peter Vos de spanning had opgebouwd totdat deze bijna ondragelijk was geworden, vielen daar dan de magische woorden:
Und im Zweite platze aus Deutschland….. YES YES YES nu was het zeker we zijn eerste en gepromoveerd naar de Hoofdklasse!!!!!!!

Wat een opluchting en ontlading!! Zo is 2017 voor ons een jaar geworden met vele pieken waaronder 10x deelgenomen aan de NADB S1A wedstrijden waarbij 10x de eerste plaats wisten te bemachtigen en slechts 1 keer 1 dans als 2de zijn geëindigd en verdere alle dansen op alle wedstrijden gewonnen met als hoogtepunt de Nederlandse Kampioenschappen, waarbij we van alle juryleden voor alle dansen alle eerste plaatsen kregen.

Uiteraard hebben we dit succes voor een groot deel te danken aan onze trainers Herman Lak en Michèle Lak die ons keer op keer weten te motiveren en ons blijven pushen om het maximale uit ons dansen te halen en het hele team van Love 2 Move die elkaar steunen door dik en dun!!
En sinds september is ons team versterkt door Leroy Venrooy van Aiki Sport die Erik 2x in de week begeleidt bij het fysiek sterker en fitter worden. Nu gaan we nog harder werken en vanaf Januari proberen te knallen in de S1 Hoofdklasse!!!

Verslag van de zondag door Jeroen & Roos, winnaars Debutanten 3 en gepromoveerd! :

De zondag begon voor ons (Jeroen & Roos) niet alleen met zenuwen voor het dansen, maar ook met zenuwen voor het weer. Er was inmiddels al een befaamd ‘Code oranje’ afgegeven voor die dag in Nederland vanwege de sneeuwval. Toch lieten de meeste dansers zich niet afschrikken en zo stonden we in een volle danszaal.
De zaal was zoals altijd mooi versierd en de sfeer was goed. Jeroen en ik moesten nog twee punten behalen om van Debutanten 3 naar 2 te promoveren. Stiekem was het wel leuk als we dat tijdens deze wedstrijd konden doen.
Al snel kregen we te horen dat de Debutaten 3 klasse maar liefst 30 paren telde. Gelukkig was daar Michèle om ons luid aan te moedigen en te coachen: “Goed gedaan jongens!” of “Sinds wanneer hoor jij naar rechts te kijken, Roos??” Het heeft zeker geholpen omdat wij aan het begin van de middag te horen kregen dat wij de tweede plek hadden behaald, gepromoveerd!
Nog enthousiast gingen wij laat in de middag op naar huis. 110 kilometer, 60 kilometer per uur over de snelweg en 2,5 uur door de sneeuw later waren we thuis. De challenge was weer achter de rug en we kijken nu alweer uit naar de volgende 😉

Ook andere paren van het Love2Move team hadden het winterweer getrotseerd en hebben mooie resultaten behaald:

1: Erik & Femke Senioren 1 A en GEPROMOVEERD
1: Jeroen & Roos Debutanten 3 ST GEPROMOVEERD
3: Paul & Marieke Amateurs C ST
4: Jaimie & Lesley Amateurs Hoofd ST
4: Evert & Margriet Senioren 2 Hoofd ST
5: Jamie & Lesley Amateurs Hoofd LA
5: Johan & Nel Senioren 4 Hoofd ST
6: Dick & Anet Senioren 1 B
7: Lex & Marjan Senioren 3 Hoofd ST
7: Jan & Joke Senioren 3 Hoofd ST
9: Marc & Karen Senioren 2 Hoofd ST
9: Bert  Désiree Amateurs A ST
11: Henk & Elly Senioren 3 A ST

Verder hadden we nog een jarige job genaamd Karen dit weekend:

Het was weer super gezellig tijdens de Christmas Challenge Trophy 2017, zelfs om 01:00 uur ‘s nachts !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.