2 dagen NADB/WDSF in Noordhoek

      Geen reacties op 2 dagen NADB/WDSF in Noordhoek

Verslag van de zaterdag geschreven door Michèle Lak:

Noordhoek is een hele speciale wedstrijd omdat je danst in een echte kerk! Wel moet je goed opletten op de zuilen langs de kant, maar de sfeer is uniek. Ook worden deze dagen niet alleen de NADB wedstrijden gehouden, maar ook het internationale niveau is hier aanwezig op de dansvloer in de vorm van de WDSF wedstrijden. Op zo’n wedstrijd moeten wij (Herman & Michèle) als coaches natuurlijk aanwezig zijn en dus zaten we van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat op beide dagen langs de vloer om onze paren te zien knallen op de dansvloer en zo nodig nog wat instructies te geven wat net dat beetje zou kunnen helpen.

Uitslagen Love 2 Move paren:
1 – Dick & Anet – S1B standaard
1- Jamie & Lesley – Open 10 dans
1 – Jeroen & Roos – Debutanten 3 standaard
4 – Kees & Kirsten – S2A standaard
5 – Bert & Désiree – Amateurs A standaard
5 – Patrick & Bernadette – Debutanten 2 standaard
5 – Patrick & Bernadette – Debutanten 2 latin
9 – Erik & Femke – WDSF S1 standaard
13 – Dick & Anet – WDSF S1 standaard
16 – Evert & Margriet – WDSF S2 standaard zaterdag
16 – Evert & Margriet – WDSF S2 standaard zondag
18 – Lex & Marjan – WDSF S3 standaard
19 – Marc & Karen – WDSF S2 standaard zondag
21 – Marc & Karen – WDSF S2 standaard zaterdag

4 – Kees & Kirsten – S2A standaard:

Op zaterdag waren Dick & Anet direct vroeg aan de beurt en na twee rondes bleek dat zij de besten waren in de Senioren 1 B klasse. Nog een paar punten en dan mogen Dick & Anet promoveren, ga zo door!
Lex & Marjan vertegenwoordigden ons Love 2 Move Team in de WDSF Senioren 3 klasse waar ze via de eerste ronde direct werden doorgeplaatst naar de kwart finale. Wat een top prestatie om in dit veld direct door te worden geplaatst! Lex & Marjan eindigden op een mooie 18e plaats.

Toen waren de WDSF Senioren 2 aan de beurt met een jarige jop genaamd Marc aanwezig. Marc & Karen doen eigenlijk altijd mee en zelfs nu op Marc zijn verjaardag gaat hij dit ook gewoon op de dansvloer vieren 🙂
Ook Evert & Margriet hebben in deze klasse meegedaan en na een aantal mooie resultaten neergezet te hebben de afgelopen periode in binnen en buitenland, gingen Evert & Margriet dit ook vandaag proberen.
Helaas moesten beide paren de herkansing dansen, waarna ze allebei door waren geplaatst naar de kwart finale. Hier moesten onze twee paren heel erg hun best doen om nog verder te komen en dat bleek deze keer net even te moeilijk, maar de volgende dag zouden Marc & Karen en Evert & Margriet het nogmaals proberen.

Kees & Kirsten gingen knallend aan de bak in de Senioren 2 A klasse. Kees had een nieuw pak en voelde zich hier super in. Het dansen ging goed, maar de jury kon het niet eens met elkaar worden en de uitslag ging alle kanten op. Kees & Kirsten eindigden op de 4e plaats. Volgende keer iets meer geluk 😉

Tot slot was nu nog de beurt aan de WDSF Senioren 1 paren. Hier deden Erik & Femke aan mee en Dick & Anet. Ja inderdaad die Dick & Anet die in de ochtend ook al gedanst hadden en na 8 uur wachten weer aan de bak mochten.
Erik & Femke vlogen echt over de vloer, heb ze nog nooit zo goed zien dansen. Erik & Femke moeten nog 1 punt om te promoveren naar de Senioren 1 Hoofdklasse, maar ze lieten zien dat tijdens deze WDSF wedstrijd ze prima met de huidige Senioren 1 Hoofdklassers mee kunnen komen.

18 – Lex & Marjan – WDSF S3 standaard &  9 – Erik & Femke – WDSF S1 standaard:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.