2008-2023 – 15 jaar team Love2Move

      Geen reacties op 2008-2023 – 15 jaar team Love2Move
SONY DSC

Datum: 29-11-2008
Locatie: de ‘stamtafel’ van dansschool Koningshoeve in Scherpenzeel
Aantal leden: 12 actieve dansers

Herman + Michèle, Theo & Claudia en Marc & Karen (en nog 6 andere dansers die geen lid meer zijn) zitten bij elkaar om tafel voor de eerste teammeeting van het dansteam Love2Move. We zijn bezig om een team op te richten om gezamenlijk naar wedstrijden te gaan en willen afstemmen wat ieders gedachten daarbij zijn. Op de agenda staan onderwerpen zoals ‘wat is ons doel’, ‘wanneer hoor ik bij het team’ en ‘wat willen we gezamenlijk doen’. Het klinkt serieus, maar dat het was vooral gezellig, want we zitten al snel op 1 lijn. Wat we vooral willen is Samen plezier in dansen!
En daarom is het dansteam Love2Move in 2008 opgericht. Samen wedstrijden dansen, kennis met elkaar delen, samen trainen en leuke dingen doen.

Datum: 2023
Locatie: onze les- en trainingslocatie in De Glind
Aantal leden: 36 actieve dansers + 22 vaste supporters

Sinds die eerste teammeeting in 2008 is er veel gebeurd en veranderd.

Als eerste even over Herman & Michele. In 2008 waren zij nog volop bezig met hun danscarrière, dus lessen, trainen en wedstrijden dansen. Inmiddels focussen zij zich alweer 9 jaar volledig en zeer succesvol op hun rol als leraar en coach.

Dan over de leden. Theo & Claudia zijn een paar jaar gestopt met wedstrijd dansen, maar zijn nu weer actief bezig. Marc & Karen zijn als enige oudgedienden gedurende alle jaren actief geweest als wedstrijddansers en zijn van plan nog wel even door te gaan. In 15 jaar is het ledenaantal behoorlijk uitgebreid. We hebben veel leden zien komen en helaas vertrekt er wel eens iemand. Op dit moment hebben we 36 actieve dansers en 22 vaste supporters. Wie had dat in 2008 gedacht, dat we zo’n groot team zouden worden!

In ons 15-jarig bestaan hebben we veel mooie dansmomenten met elkaar beleefd. Uiteraard tijdens de vele wedstrijden en kampioenschappen, in Nederland en ook in het buitenland. Een memorabele reis is het tripje naar Blackpool in 2012. We mochten successen en teleurstellingen met elkaar delen, want waar de een wint, wint de ander dus niet. Tijdens de gezamenlijke maaltijden en drankjes daarna is het altijd gezellig en vindt iedereen weer de energie om in de trainingszaal vol goede moed met elkaar verder te gaan.

Wat je vooraf niet kan bedenken, is dat teamleden aan de basis zouden staan van een danswedstrijd. In 2017 is de stichting Let’s Dance Championships opgericht, in 2017 was de eerste wedstrijd een feit! De stichting organiseert de wedstrijd en kan altijd rekenen op veel enthousiaste Love2Move vrijwilligers . Het is elk jaar een groot feest! We kijken nu al uit naar de zesde editie op 20 april 2024.

De vele teamuitjes met heel verschillende activiteiten zijn onvergetelijk, mede door de welbekende quiz waar altijd zeer fanatiek aan wordt meegedaan en het jaarlijks kronen van de Love2Move koning en koningin. Een absoluut hoogtepunt was is de demonstratiemiddag in Scherpenzeel op 6-9-2014, waar we demonstraties hebben gedanst voor zo’n 200 gasten. Onder andere hadden we twee formatiedansen ingestudeerd, namen Herman & Michèle afscheid van hun danscarrière en hebben we een onderlinge wedstrijd gedanst waarbij het publiek mocht jureren. Wat was dat een leuke middag!

Na die eerste teammeeting in 2008 hebben we veel teammeetings met elkaar gehouden. Wat steeds bovenaan is blijven staan is ons motto Samen plezier in dansen!

Alle Love2Move leden: van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum en nog heel veel jaren dansplezier gewenst!

Een kleine greep uit 15 jaar Love2Move dansen en gezelligheid:
– Honderden wedstrijden, NK’s, EK’s, WK’s, teammatches en workshops waar we als team aanwezig waren
– Allerlei buitenlandse trainers die ons team bezochten met workshops en privélessen, inclusief wereldkampioenen als Mirko Gozzoli en Fabio Selmi
– Zomeruitjes en winteruitjes, en alles daar tussenin
– Buitenlandse tripjes (zoals Stuttgart en Blackpool)
– BBQ’s, wokuitjes, duitse bratwurst, pannenkoeken en allerlei andere etentjes
– Love2Move koninginnen en koningen
– Ongeveer 150 Love2Move paren uit binnen- en buitenland
– Voetbalfeestjes, quizzen, kano-tochtjes, fiets-skelter tripjes en golf clinics
– En echte Love2Move demodag, inclusief 2 formatie demonstraties van het Love2Move formatieteam
– En zelfs bruiloften en gezinsuitbereidingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.