1e NVAD wedstrijd in Kampen

      2 reacties op 1e NVAD wedstrijd in Kampen

Door Kirsten
Vandaag voor ons een thuiswedstrijd in onze woonplaats Kampen bij onze vaste trainingslocatie MeetPoint. Aangezien het wedstrijdreglement dit jaar is veranderd mochten we niet meer in de S2 dansen vanwege onze leeftijd 🙃– S2 is de klasse waarin de ene partner minimaal 55 en de andere partner minimaal 50 moet zijn en daar zijn we nog te jong voor- hahaha 🎉 😄
We moesten dus starten in de hoofdklasse S1- de klasse waarin de ene partner minimaal 35 en de andere partner minimaal 30 moet zijn. Er waren 7 paren en dus was er eerst een voorronde.


We startten lekker en we konden aan alle punten van de les en training denken. Ook van de supporters uit Kampen, kregen we te horen dat we een goede ronde hadden gedanst. Uit deze voorronde zouden twee paren direct  worden geselecteerd voor de finale. Tot onze blijdschap hoorden wij ons nummer en dat betekende dat wij rechtstreeks naar de finale waren doorgeplaatst!! Daar waren we al heel blij mee. Intussen Herman en Michele geappt over onze doorplaatsing😄  van wie van afstand succeswensen kregen.
Intussen maakten we ons op voor de finale waar nog twee paren vanuit de herkansing voor werden geselecteerd. Met vier paren startten we onze finale.
Ook deze liep heel lekker voor ons gevoel. Tijdens de Weense Wals kwam de heer van een van de finalistenparen lelijk te vallen en werd de wedstrijd even stilgelegd. Daarna werd de wedstrijd vervolgd en konden we de slowfox en quickstep lekker uitdansen. Ook hierna kregen we veel complimenten voor ons dansen. En dan is het wachten op de uitslag. Spannend, spannend! Toen bij de tweede plaats ons nummer en onze namen niet werden genoemd, wisten we dat we 1e waren geworden! Daar zijn we super blij mee. Ons gevoel liet ons niet in de steek, we hebben ook echt kunnen genieten van het dansen en ook nog aan alle punten kunnen denken. En alle trainingsuurtjes werpen nu ook de vruchten af.

Met dank aan alle supporters en onze coaches Herman en Michele.

2 gedachten over “1e NVAD wedstrijd in Kampen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.