WDSF Kaunas en Noordhoek

      Geen reacties op WDSF Kaunas en Noordhoek

Door Erik & Femke
In het weekend van 16 november hebben wij meegedaan aan de WDSF Kaunas open in Litouwen.
Bij aankomst in het hotel, hadden we al meteen een leuke verrassing. Onze kamer werd kosteloos ge-upgrade naar een Deluxe+ kamer, dit was met een directe verbinding naar onze teamies Jody en Kim(super handig).

Na alles uitgepakt te hebben, zijn we met z’n viertjes gezellig gaan eten  in centrum van Kaunas. Bij terugkomst in het hotel hebben de dames samen gezellig haren gedaan, en de mannen chillen en film kijken en op tijd naar bed voor de aanstaande wedstrijd.

Na een goed ontbijt in ons hotel , zijn we naar de wedstrijd gegaan.  Aan het einde van de middag konden we ons nummer ophalen, en de definitieve startlijst bekijken. Toen bleek dat het een pittige wedstrijd zou worden, waarbij het al mooi zou zijn als we de volgende ronde zouden halen. Na een goede warming up en de laatste aanwijzingen van onze stand-in coach Kim, moesten we om 19.00 uur de vloer op voor onze eerste ronde.  Deze werd in series gedanst, waardoor Kim tussendoor ons kon coachen. Deze ronde ging vrij redelijk, en was in ieder geval goed genoeg om rechtstreeks door te gaan naar de volgende ronde.

Twee uur later was onze halve finale welke in 1 serie werd gedanst. Deze ronde ging veel beter dan de voorronde, dit bracht ons uiteindelijk naar een hele mooie 7e plaats.
Helaas net niet in de finale, maar we zijn erg blij met onze 7e plaats.

Precies een week later mochten we weer meedoen aan een WDSF open, maar deze keer wat dichter bij huis, namelijk Noordhoek. Wederom werd deze wedstrijd gedanst in de mooie ambiance van de kerk te Noordhoek. Helaas waren er bij onze klasse veel afmeldingen waardoor er alleen eerste ronde en finale was (zonder herkansing). Gelukkig ging deze eerste ronde prima en wisten wij ons als 4de te plaatsen voor de finale. De finale ging minder goed dan de voorronde en de jury was erg verdeeld. Uiteindelijk zijn we naar huis gegaan met een 6de plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.