Turtle DiverKees

      Geen reacties op Turtle DiverKees

Door Marc
Heel veel Love2Move teamleden hebben, naast het dansen, nog vele andere hobby’s (je zou het niet zeggen met de hoeveelheid tijd die dat dansen gaat zitten, maar toch…).
Zo is Kees Slot naast danser ook fanatiek duiker. En onderwater-fotograaf. Een paar jaar geleden maakte hij in Thailand een mooie reportage van een zeeschildpad.

De foto’s werden jaren later opgepikt door een instantie voor marine biologie. De zeeschildpad bleek nog niet bekend bij die organisatie. Met de complete foto reportage van Kees was het mogelijk om de zeeschildpad uniek te identificeren en deze werd opgenomen in de database met zeedieren.

Als beloning mocht Kees de schildpad een naam geven. Vanaf dat moment zwemt er in de oceaan dus een zeeschildpad met de naam “Turtle DiverKees”.

Uiteraard gebeurt dit niet dagelijks, dus dit nieuwsfeit werd opgepikt door de media en rond de jaarwisseling was Kees te zien in o.a. de Telegraaf, op de radio (o.a. 538), bij EditieNL (RTL4) en SBS6! En inmiddels heeft Kees ook mokken met de afbeelding van zijn naamgenoot.
Een unieke ervaring voor dansteamgenoot en fanatiek duiker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.