Time flies

      Geen reacties op Time flies

Door Lex & Marjan
De tijd vliegt voorbij zeggen ze wel eens. Toen we 4 november 2018 aan de wedstrijd in Steenbergen meededen, wisten we wel dat mijn rugproblemen verholpen moesten worden en dat we een tijdje uit de running zouden zijn. Dat tijdje uit de running is iets langer geworden. Lichamelijke ongemakken en 2 lockdowns waren hier mede debet aan.

In 3 jaar gebeurt veel: 3 kleinkinderen hebben inmiddels ons leven verrijkt, zelf heb ik een 2-jarige fotografieopleiding afgerond, training locaties die weg vielen en een 2de lockdownperiode die ervoor zorgde dat we onze dansschoenen in de kast konden zetten.

Maar ook in dit geval komt na regen zonneschijn. Ons dansen hebben we weer opgepakt, een nieuwe trainingslocatie is gevonden, de choreo’s voor de standaarddansen zijn weer een soort van automatisme geworden en de dansconditie komt ook weer terug.

In ons planningsgesprek van 2020 hebben we aangegeven dat we via de zogenaamde kleine wedstrijden onze rentree in het wedstrijdveld wilden maken en dat onze ambitie niet meer het bereiken van een bepaalde plek is, maar het reproduceren van het niveau van ons dansen dat we tijdens onze lessen bereiken.

Met potlood hadden we 24 oktober in onze agenda gezet. Een NVAD wedstrijd in Kampen. Een mooie gelegenheid om in een wedstrijd te toetsen waar we staan. Kleine wedstrijd, kleine klasses, dus geen stress. In de week voor de wedstrijd kregen we door dat de opzet van de wedstrijd anders zou worden. Niets kleine klasses, maar 1 wedstrijdklasse senioren. Dus, dance for your life. Tijdens de wedstrijd bleven we focus houden op onze doelstelling. Onze manier van dansen is belangrijk en niet wie we moeten verslaan. Na 3 ronden eindigden we uiteindelijk op de 6de plek van de A finale. We zijn blij dat we weer een wedstrijd gedanst hebben en dat we de juiste focus konden houden. En natuurlijk gaaf om onze dansvrienden weer te zien. Op naar een volgende wedstrijd.

Lex en Marjan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.