Stonemountains Cup – Promotie naar de hoofdklasse!

Mission accomplished!

Door Kirsten
Vandaag hadden we één missie, twee promotiepunten binnenhalen zodat promotie naar de hoofdklasse een feit zou zijn. Dit was ons gestelde doel voor 2018. We wisten dat het mogelijk zou moeten zijn, maar dat betekent wel dat je op het moment suprême wel moet knallen. Deze wedstrijd werd gehouden in Steenbergen, op ruim twee uur rijden vanaf Kampen. Omdat wij geen zin hadden om ‘s ochtends vroeg de auto in te stappen, hadden we er een weekendje van gemaakt. Op zaterdag togen we al naar het mooie Steenbergen waar we ook logeerden. Een prima voorbereiding op de wedstrijd!

De wedstrijd startte om 10 uur en onze eerste ronde, general look, stond om iets voor elf uur op het programma. Met indansen had Kees helaas veel pijn aan zijn knie en even leek het erop dat we zouden moeten opgeven. Maar Kees is een bikkel en hij wilde deze wedstrijd heel graag dansen. De eerste ronde ging redelijk maar nog niet optimaal. Dit kregen we dan ook niet mis te verstaan van Herman te horen😬. Met deze feedback konden we zeker wat en we waren erop gebrand om in de finale alles te geven. Deze finale werd op live muziek gedanst! 🎶🎹

Deze ronde verliep veel beter. We waren goed gefocust en konden aan de aandachtspunten denken en tegelijkertijd ook echt genieten! Na onze finale stonden nog vier finales op de rol voordat er over werd gegaan tot de prijsuitreiking.

Toen onze klasse aan de beurt was, hielden we elkaars hand vast. Nummer 6,5,4,3 werden naar voren geroepen en toen stonden wij nog samen met een ander paar in afwachting van de uitslag. Van dit paar hadden we al wel eerder gewonnen, maar ook wel eens verloren. De tweede prijs gaat naar….we hoorden niet ons nummer maar die van het andere paar en zo wisten we dat we vandaag gewonnen hadden 🏆 en dus die felbegeerde twee promotiepunten in the pocket hadden! We mochten plaatsnemen op het hoogste podium en genieten van het moment. Ons harde werken is beloond, de kroon op de vele trainingsuren, het geduld van Herman en Michele 😂😇 om ons steeds verder te krijgen in ons dansen. Er ligt nu een nieuwe uitdaging, de hoofdklasse senioren 3 per januari 2019. Eerst zal Kees waarschijnlijk onder het mes moeten zodat hij hopelijk voortaan zonder pijn kan dansen. Voor nu lekker nagenieten en dinsdag gewoon weer lekker trainen😅

Overige resultaten:

  • De eerste prijs werd eveneens binnengehaald in de Senioren 2B door Els die samen met haar nieuwe danspartner Richard vandaag debuteerde. Fijn om Els weer terug te zien op de dansvloer!
  • Senioren 3A – Henk en Elly 4e
  • Senioren 2A – John en José 4e
  • Senioren 3 hoofdklasse – Stefan en José 5e, Jan en Joke 4e, Lex en Marjan 2e
  • Senioren 2 hoofdklasse – Marc en Karen 6e, Evert en Margriet 3e
  • Debutanten 1 – Jeroen en Rosanne 3e
  • Adults B – Jaco en Michelle 5e

Met vriendelijke groet,
Kirsten Slot-Lim

1 gedachte over “Stonemountains Cup – Promotie naar de hoofdklasse!

  1. Pingback: Stonemountains Cup 2 – Onze eerste wedstrijd – Love2Move

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.