Onze NK Prepdag 2020

      Geen reacties op Onze NK Prepdag 2020

Door Herman & Michèle
Wat was het weer heerlijk om ons gezamenlijk voor te bereiden op het NK dat op zaterdag 3 oktober georganiseerd gaat worden in Dalfsen.
We hadden deze NK prepdag helaas moeten verzetten van mei naar september in verband met de coronamaatregelen. Nu zijn er natuurlijk nog steeds de nodige coronamaatregelen die wij moeten volgen zodat  iedereen zich veilig bij ons voelt.

Wij hadden 2 sporthallen in plaats van 1 en een looproute gecreëerd, zodat je elkaar niet onnodig tegen kwam. Alles was gedesinfecteerd en we hadden de groep verkleind tot alleen maar paren die ook daadwerkelijk aan het NK zouden gaan deelnemen. In totaal waren er 14 paren, verdeeld in 2 series, dus 7 paren per serie en zo was er genoeg ruimte voor iedereen.

Ook hadden wij dit jaar al een leraar van buitenaf uitgenodigd die gelukkig ook in september weer kon komen. Marcel Keijzer is een gerenommeerd WDSF (internationaal) jurylid, gespecialiseerd in de latin categorie. Omdat het standaard NK en het latin NK tegenwoordig in 1 weekend worden gehouden, zijn de juryleden ook gemixt. Dit alles kan zorgen voor een iets andere uitslag dan wat je door het gehele jaar gewend bent. Een internationaal latin jurylid let soms op net wat andere dingen tijdens het jureren. Daarom leek het ons erg interessant wat Marcel te vertellen had over de aanwezige paren en dat was het ook.

Verder hebben we natuurlijk veel gedanst en aan de conditie gewerkt. Het was heerlijk om zo samen bezig te zijn en kunnen we nu goed gefocust naar het NK. 

Wij zullen op het NK via de app de coachen, maar zijn al ontzettend blij dat we er toch bij kunnen zijn. Een NK blijft speciaal, ook tijdens deze coronaperiode. We gaan er met elkaar het beste van maken en niet vergeten er vooral van te genieten!

We wensen iedereen die aan het NK mee gaat doen heel veel succes en tot zaterdag,

XX Herman & Michèle 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.