Ons Love 2 Move Winteruitje van 2024

Door Herman & Michèle
Een plaats waar je zonder kinderen niet snel zou komen, maar een grote speelhal was het decor voor dit jaar’s Love 2 Move winteruitje. Het organiserend comité bestond dit jaar uit José, Joke, Els, Jan en Paul en zij hadden een heel ander uitje gepland dan dat we eerder hadden meegemaakt bij Love 2 Move.

Op zondag 25 februari verzamelden wij ons bij Superfun in Amersfoort voor een actieve en gezellig dag. De dag begon met een lekker drankje en een heerlijke tompouce, want Jan was niet alleen organisator maar ook nog eens jarig!

Na wat bijpraten werd het programma uitgelegd en werden er vier teams gemaakt. Die teams gingen met elkaar de strijd aan tijdens lasergamen en bowlen. In de eerste ronde van het lasergamen was het team groen tegen team geel en team roze tegen team blauw. Na een zeer spannende en fanatieke strijd kwamen team groen en blauw als winnaars uit de strijd en mochten het tegen elkaar opnemen in de finale. Ondanks een slimme tactiek en scherp inzicht moest team blauw toch het onderspit delven tegen de rauwe power en genadeloosheid van team groen.

Een korte pauze gaf iedereen de tijd om even op adem te komen en zicht geestelijk en lichamelijke even te verzorgen. De strijd was intens geweest!!!

Toen was het tijd voor het tweede spelletje van de dag: bowlen. Dezelfde teams moesten nu proberen zoveel mogelijk punten bij elkaar te gooien om als winnend team uit de bus te kunnen komen. Dit leverde geweldige taferelen op. Van sommige mensen had je nooit verwacht dat ze zo fanatiek en meelevend zouden zijn. Helaas doet de bal en de baan niet altijd wat je wilt en dan zouden hekjes langs de baan een uitkomst hebben geboden😉

Na een uur gooien zat ook het tweede en laatste spel van de dag erop en was het tijd om de innerlijke mens te verzorgen.

Nadat iedereen z’n buikje had vol gegeten werd het tijd voor de uitslag:
Team geel werd uiteindelijk eindwinnaar en kreeg een super leuke goody-bag, weer mogelijk gemaakt door Jan van First Vintage Fashion Amsterdam!!!

Traditie getrouw kiezen we tijdens het winteruitje ook elk jaar de koning en koningin van Love 2 Move. In het verleden gaf een spel of quiz de doorslag wie zich mocht kronen, maar de regel is: je kan maar 1x gekroond worden. Anders zou Herman natuurlijk elk jaar winnen:)
Dus de laatste jaren kijken we naar andere zaken zoals mooie prestaties, tegenslagen overkomen, inzetten voor het team enz. enz. mits aanwezig tijdens het winteruitje. Dit jaar hebben de voorgaande koningen en koninginnen hun stem uitgebracht op de persoon die zij vonden dat het verdiende dit jaar. Met trots presenteren wij onze nieuwe koning en koningin: Paul en Christel!!! Maak er maar weer wat moois van.

En zo was de dag al weer voorbij. Waar was de tijd gebleven??? Het was een super leuke, gezellige en lekkere actieve dag. We bedanken iedereen die is gekomen en zich super heeft ingezet.

En als laatste een super bedankt voor het organiserend comité: José, Joke, Els, Jan en Paul. De dag zat geweldig in elkaar en alles tot in de puntjes georganiseerd. Hulde!

Op naar het zomeruitje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.