NK 2018 WDC Senior Masterclass

Door Jos
Met een kleine afvaardiging van team Love2Move waren we op 9 juni aanwezig bij de open Nederlandse kampioenschappen in Assen.
Een grote sfeervolle accommodatie, veel dansers, bloedheet, prima vloer en geweldige muziek.

 

Herman en Michèle waren er ook om ons te coachen en te supporten. Hun nadrukkelijke aanwezigheid langs de vloer werd, gezien de vele positieve reacties van collega’s en dansers, niet alleen door ons gewaardeerd.

Na onze recente aanmelding bij het team was dit de laatste wedstrijd van een zorgvuldig opgebouwd dansseizoen en het was spannend om te ervaren of het teamlogo op mijn rokkostuum, de gewenste extra impuls zou geven. Dat deed het inderdaad! We dansten niet alleen voor onszelf, maar waren ons bewust dat we ook een verantwoordelijkheid hadden naar het team toe.
Vertrouwen op onze kwaliteit (laat de rest maar rennen) en onze energie beter verdelen over vijf dansen en drie rondes: dat werkte!!

Het werd een succes en een evenaring van ons Nederlands kampioenschap in 2013. Alleen deze prijs smaakt vele malen beter: H&M weten wel waarom.

Als we bij Herman en Michèle zijn, voelen we ons geïnspireerd, en vaak is het ook lol.
Na het zakdoekje op de rug van Anneloes tijdens de eerste ronde van het NK NADB in Almere, was ik aan de beurt: paniek, want tijdens de prijsuitreiking was ik mijn strikje kwijt. Nederlands kampioen, Wilhelmus, fotoshoots, Facebook: dan maar zonder strikje……
Je zag Michèle met de ogen rollen: “wat heb ik nu in huis gehaald ” en “kan ik nog van die twee af” (Ha, ha: nee dus).
Dat was lachen! (Lekker glaasje Port was dat trouwens!)

Kortom een succesvol NK 2018: Lex en Marjan vijfde bij de masterclass over 50 in een groot sterk veld (super gedaan jullie);  wij eerste bij masterclass over 60; Herman en Michèle weer welkom in Assen.

Nu even geen dansen en in juli vrolijk verder met ontwikkelen en verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.