Herintreders in Zwolle

      2 reacties op Herintreders in Zwolle

Door Theo & Claudia
5 Februari waren wij ‘De Herintreders’ tijdens de Zwarte Water Trofee in Zwolle en we hebben het echt naar ons zin gehad!

Vanaf september zijn Theo en ik weer begonnen met danslessen bij Herman en Michele. Na 3 jaar van afwezigheid was dat weer snel ‘als vanouds’. Voor ons weer de programma’s erin krijgen en vervolgens een beetje flow krijgen. Nu onze zoon alweer 9 jaar is, geeft het iets meer vrijheid om te dansen. Toch blijft het redelijk beperkt met wekelijkse lessen en 1x per 14 dagen aansluiten bij de training in Veenendaal. Heerlijk om zo weer samen bezig te zijn. Ook bijzonder dat de vriendschap met Marc en Karen (die op de dansvloer en lang voor Love2Move is gestart) weer nieuwe energie krijgt. Wat vinden wij het fijn om weer samen met jullie op de vloer te staan!

2017 was voor ons het laatste jaar met wedstrijden, dus dat is toch een tijdje terug. Natuurlijk gaat alles nog lang niet vlekkeloos maar we hadden er zin in! Zaterdag nog een les bij Herman. Alle dansen doorgenomen en de belangrijkste punten per dans genoteerd. Ook het ‘oplopen’ nog even geoefend😊. Zondagochtend dus eerst aan de slag met haar en make-up. De mensen die mij kennen, weten dat ik met beiden niet veel affiniteit heb… dit blijft dus echt uitdagend. Maar het is redelijk gelukt en hopelijk gaat dit ‘met de tijd’ ook beter worden.

Op tijd aangekomen in Zwolle en we konden meteen genieten van de Latin dansen. Bruno en Victoria en ook Evert en Margriet hebben zich hierin van hun beste kant laten zien.
Veel Love2Movers deden mee aan de wedstrijd, dus het was een gezellige boel. Trouwe supporters Evelien en Jamie waren er ook om iedereen aan te moedigen. Onze Senioren II Hoofdklasse bestond uit 10 paren. Daarvan waren er maar liefst 6 van ons eigen team. De eerste Engelse Wals ging best ok, maar in de Tango kwamen we al snel in een botsing. Daarna was het echt trekken en sjorren om de dansen door te komen. Wij beiden vol in de stress met zoveel paren op de vloer☹. Gelukkig volgde er een herkansing met maar 5 paren op de vloer. Er waren er al 4 doorgeplaatst en Evert en Margriet moesten zich terugtrekken vanwege de voetblessure van Margriet. De herkansing ging zeker al beter, maar het is duidelijk dat er nog wat routine in moet komen en minder ‘voor elkaars neus staan’. Daar gaan we dus mee aan de slag. Finale plaatsen in onze Senioren II Hoofdklasse waren er voor Osman en Renate, Marc en Karen en Wilco en Thea. Het was echt een fantastische finale om te zien.

Jan en Joke hebben een zeer verdiende 2e prijs gepakt in hun Senior IV hoofdklasse. Met een deelnemersveld van 10 paren wisten Richard en Els zich als 4e te plaatsen in de Senior III Hoofdklasse.
Wat was het leuk om iedereen weer te zien dansen en we kunnen wel stellen dat iedereen echt vooruit is gegaan!

Wij kijken uit naar de volgende wedstrijd in Badhoevedorp!

De resultaten van Zwolle:
Richard en Els: Sen I Hoofd; 6e, Sen III Hoofd; 4e
Osman & Renate: Sen II Hoofd: 3e
Marc en Karen: Sen II Hoofd: 5e
Wilco en Thea: Sen II Hoofd: 6e
Theo & Claudia: Sen II Hoofd: 8e
Dick en Annet: Sen II Hoofd 9e
Wolter en Gea: Sen III Hoofd 7e
Jan en Joke: Sen IV Hoofd 2e
Evert en Margriet: Sen I Hfkl Latin: 2e (helaas uitgevallen in de Sen II standaard)
Bruno en Victoria: Adults B Standaard: 10e, Adults A Latin: 5e

Groetjes,
Claudia.

2 gedachten over “Herintreders in Zwolle

  1. Michèle Lak

    Leuk stukje Claudia en wat fijn dat jullie weer gezellig mee doen! Alsof er niets gebeurd is 🤪 Maar dat dansen blijft kriebelen hè 🥰 Welkom terug op de dansvloer👍🏻💋

  2. Karen

    Zo leuk dat jullie weer meedoen Theo en Claudia!!
    Tig jaar geleden tijdens onze eerste wedstrijd in Kampen waren jullie er ook bij (uiteraard in een veel hogere klasse dan wij). Nu weer met elkaar op de trainings- en wedstrijdvloer, echt super! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.