De danser Badhoevedorp 9 maart 2019

Met een grote delegatie Love2movers waren we present bij de wedstrijd die door de familie Ponne jaarlijks wordt georganiseerd. Voor een aantal van het team een wedstrijd na een periode van blessureleed. Voor ons de eerste wedstrijd na de knie operatie van Kees en ons debuut in de senioren hoofdklasse 3. 

We hadden de afgelopen weken goed getraind en het was dus spannend op twee fronten, hoe zou het met de knie gaan en hoe zou het gaan in de hoofdklasse. Met 10 paren gingen we lekker van start. We konden denken aan onze aandachtspunten en gingen redelijk tevreden van de vloer af na de eerste ronde.

Michèle had voor ieder paar punten genoteerd om aan te denken en zo kregen wij ook enkele aandachtspuntjes mee. Tot onze blijdschap waren wij gelijk doorgeplaatst naar de finale samen met onze teamies Jan en Joke en nog twee andere paren. Wij waren helemaal blij, wat een mooie start in de hoofdklasse. Er zat behoorlijk wat tijd tussen de finale en de eerste ronde zodat we de andere paren uit het team konden aanmoedigen.

Els en Richard waren in de 2B ook doorgeplaatst, alsook John en Jose in de 2A.  Erik en Femke en Els en Richard hadden een general look in respectievelijk de hoofdklasse senioren 1 en 1A. De overige paren hadden een redance. Daarna werden alle finales afgewerkt.

Rond half elf mochten wij de vloer op voor de finale. Als hoofdklasse 3 als twee na laatste van de avond, ook weer nieuw voor ons. Dat voelt best speciaal dat je nu bij de top mag horen.

Ons doel was om in de eerste plaats te genieten van dit moment, finale in de hoofdklasse op onze debuutwedstrijd. De Engelse wals en tango gingen lekker, alleen kreeg Kees wel last van zijn knie. Even leek het erop dat hij zou moeten stoppen, maar hij zette door! Topper !! We vervolgden de wedstrijd en gingen tevreden de vloer af. Michele was ook zeer te spreken over onze prestatie en als de juf blij is zijn wij dat ook .

En dan volgt de prijsuitreiking. We gingen voor de vierde plek, omdat drie paren in ieder geval altijd hoog in de finale eindigen. Tot onze blijdschap mochten wij de tweede prijs in ontvangst nemen en onze teamies Jan en Joke de eerste prijs!

Een mooiere start in de hoofdklasse hadden we ons niet kunnen voorstellen en het smaakt naar meer! Dat wordt nog meer trainen

Resultaten zaterdag:

  • Sen 2B – Richard en Els – 1e
  • Sen 2A – John en Jose -3e / Dick en Anet -6e
  • Sen 1A – Richard en Els -4e
  • Sen 4 hoofdklasse – Johan en Nel – 5e
  • Sen 3 hoofdklasse – Jan en Joke – 1e / Kees en Kirsten – 2e / Lex en Marjan helaas niet kunnen starten
  • Sen 2 hoofdklasse – Evert en Margriet – 5e / Marc en Karen – 7e / Willem en Christel – 8e
  • Sen 1 hoofdklasse – Erik en Femke -1e

Resultaten zondag:

  • Adults B klasse – Paul en Jaimy – 4e
  • Adults B klasse – Jaco en Michelle – 9e
  • Adults A klasse – Bert en Eline –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.