10 jaar Love2Move

      1 reactie op 10 jaar Love2Move

Door Marc:
Afgelopen zondag stonden we tijdens de teammeeting van Love2Move stil bij ons jubileumjaar. In 2018 bestaat Love2Move namelijk 10 jaar. Al 10 jaar beleven de paren samen plezier aan het dansen. Dat doen we onder de inspirerende begeleiding van Herman & Michèle Lak. Om dit moment te vieren hadden zij voor alle teamleden een aardig (en nuttig!) presentje. Maar het was als team natuurlijk ook een mooi moment om Herman & Michèle te bedanken voor al die mooie jaren.

Om hierbij stil te staan hadden alle leden hun mooiste herinneringen aan Herman & Michèle op papier gezet. Gebundeld in een mooi jubileumboek, 10 jaar love2Move, hebben we Herman & Michèle als onze trainers/captains/coaches/leraren en vooral vrienden, enorm bedankt voor al hun steun en inspiratie gedurende die 10 jaar.

Nadat het team in 2008 begon met 6 paren is het team inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste dansteams in Nederland. In die 10 jaar hebben 77 verschillende paren deel uitgemaakt van het team. En natuurlijk een heel belangrijke groep enthousiaste supporters, familie en vrienden. En nog steeds bestaat het team uit een groot aantal fanatieke dansparen en supporters. Net als de afgelopen 10 jaar, blijven we als team ook de komende jaren invulling geven aan ons motto:

Samen plezier in dansen!

Herman & Michèle: bedankt voor al die mooie jaren!! Wij kijken vast uit naar ons volgende jubileum…

1 gedachte over “10 jaar Love2Move

  1. Michele

    Nogmaals hartelijk bedankt voor het prachtige cadeau.
    Mooi in dit verzameld in een map te zien, wat een paren, wat een mooie verhalen en onvergetelijke momenten hebben we met elkaar meegemaakt!
    We hebben een prachtig team met elkaar waar we trots op mogen zijn en moeten koesteren en wij gaan nog voor vele jaren met heel veel dansplezier met elkaar ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.