Love2Move still on the move

      1 reactie op Love2Move still on the move

Door Herman & Michèle
Hoop. Het woord van de laatste maanden. Hoop hebben voor elke persconferentie van Rutte en De Jonge. Hopen dat we weer meer mogen en langzaam teruggaan naar normaal. Hoop is helaas niet hetzelfde als de realiteit. Die is echt anders. Dat alles binnen een maand weer open is en we lachend over straat gaan is niet aan de orde. Ook geen dansen dus. Geen wedstrijden, geen workshops, geen trainingen en geen lessen. Niet samen in één ruimte. Maar wat wel kan is samen dingen doen online. De stemming werd langzaam negatiever en daar hadden wij geen zin in. Dus bedachten we een programma om toch samen aan de slag te kunnen en bezig te zijn met onze favoriete bezigheid: dansen!!! 

In een acht weeks programma gaan we jullie fysiek en mentaal weer op de rails krijgen, zodat als er straks weer iets mag we er ook klaar voor zijn. De eerste gezamenlijke teammeeting is al geweest en ook de eerste fysieke trainingen hebben we samen afgewerkt in de vorm van HIIT-trainingen. Deze training bevat interval oefeningen, waardoor je snel sterk en fit wordt. Iedere week krijgen jullie filmpjes van ons met daar in oefeningen om je eigen dansen verder te ontwikkelen in je huiskamer. Ook de online workshop staat op de agenda, dus genoeg om naar uit te kijken. Hou vol dus Love 2 Movers!!! We komen er samen doorheen💪👊

Liefs Herman & Michèle

1 gedachte over “Love2Move still on the move

 1. Michèle Lak

  Goed om zo bezig te zijn met elkaar!
  Met de HIIT training doen er iedere keer lekker veel mee. Goed om te zien dat jullie zo enthousiast zijn, want daar doen we het natuurlijk voor. En we hopen jullie zo door deze tijd te helpen en ons ook in deze tijd verbonden te voelen met elkaar.
  Hopelijk zien we elkaar weer snel i
  live, maar voor nu doen we het zo en daar zijn wij trots op.
  Knuffels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.