Love2Move Pub Quiz

      1 reactie op Love2Move Pub Quiz

Zaterdag 20 maart stond de Love2Move Pub Quiz op het programma. Vanwege de Corona beperkingen was het nog niet mogelijk om met het team bij elkaar te komen. Als alternatief “uitje” hadden Kirsten en Karen bedacht om dan een online Pub Quiz te houden. Zo gezegd, zo gedaan.

Dat begint dan met het zoeken van een handige tool voor de quiz en voor de meeting. Gelukkig heeft iedereen inmiddels ruime ervaring met online samenwerken met Teams. En via Kahoot was er de mogelijkheid om in 4 ronden de pub quiz vorm te geven.

De volgende stap was via vragenlijsten alle teamleden te vragen om persoonlijke wetenwaardigheden te delen. Zodat we met ludieke vragen zowel grappige als serieuze feiten van elkaar leerden kennen. Zaken als wat er voor iedereen op de bucket list staat, waar je iemand wakker voor kunt maken, maar ook het gekste wat je ooit gegeten hebt werd verzameld. En om 20:00 op 20 maart kon de pub quiz starten. Spontaan werd er door Jan een waardebon voor First Vintage Fashion beschikbaar gesteld voor de winnaar. En door Willem een treetje “Corona”. Des te meer reden om serieus je best te doen….

Iedereen werd verzocht om via een nickname in te loggen op Kahoot om de scores over de rondes bij te kunnen houden. Dat iedereen dan creatief wordt op zaterdagavond werd al snel duidelijk. Alle spellings-variaties van pannenkoek zijn de revue gepasseerd. Als mede allerlei politici en andere “geheime” namen. En onze “duikende” bekendheid was ook van de partij. De ronden werden afgewisseld met break-out rooms om in kleinere groepjes een beetje bij te kletsen. En voor een versnapering te zorgen.

Hoewel de planning was om rond 22:00 klaar te zijn, waren we op dat moment pas bij ronde 3. En wegens de leuke avond werd besloten gewoon door te gaan met ronde 4. En werd het toch nog een beetje laat. Foto’s van jurken, rare vragen en serieuze zaken wisselden elkaar in rap tempo af, aan elkaar gepraat door de quizmasters Kirsten en Karen. In Kahoot is snelheid belangrijk, dus er werd scherp gespeeld. Gelukkig was er ook veel ruimte om tijdens de vragenrondes de deelnemers om extra toelichting bij de antwoorden te vragen en zo ook leuke verhalen met elkaar uit te kunnen wisselen. Uiteindelijk deden zo’n 25 teamgenoten mee, waaronder zelfs Els op haar verjaardag!!! (waar we uiteraard ook voor gezongen hebben)

Uiteindelijk werd de avond gezellig afgesloten en konden de prijzen verdeeld worden. Een leuke manier om elkaar weer wat beter te leren kennen, grappige verhalen uit te wisselen, en gewoon een gezellige avond te hebben. Maar iedereen is het er wel over eens: hopelijk snel weer een keer live, en dan het liefst op een dansvloer.

Met dank aan de organisatie (en alle teamgenoten) voor de leuke avond: dames (K&K), goed gedaan!!!

1 gedachte over “Love2Move Pub Quiz

  1. Michèle Lak

    Super leuk geschreven Marc, dank hier voor en Kirsten & Karen heel erg bedankt voor jullie leuk in elkaar gezetten Love 2 Move online pub quiz 🥰
    Inderdaad, hopelijk kunnen we weer snel dingen live samen doen, maar voor nu maken we er het beste van met elkaar!
    Ik heb genoten en heb weer veel nieuwe weetjes van jullie allemaal geleerd…
    Knuffels Michèle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.