Wolter & Gea Pol

Hallo wij zijn Wolter en Gea Pol.
Wij zij getrouwd op 5 juni 1985 en hebben 4 kinderen 3 zoons en 1 dochter.

Wij zijn in contact gekomen met de dans wedstrijdsport in de brons ster cursus als bus opvulling. Maar hebben toen de smaak echt te pakken gekregen. We hebben als pre-amateur ons opgewerkt naar de open klasse en door promoties naar de hoofdklasse NADB en masterclass wdc. Voor deze twee bonden delen wij mee aan de wedstrijden die zij organiseren.

Verder hebben wij als hobby Duitse herder honden. We hebben er drie gehad maar door natuurlijke selectie is er nu nog 1.

Ik, Wolter, heb verder nog een tijd als bassist in twee bands gespeeld, maar het dansen vraagt zoveel tijd dat dit nu niet meer kan. Ik mis het natuurlijk wel maar krijg zoveel meer terug uit het dansen dat de keus niet moeilijk was.

Wij trainen ongeveer 4 tot 5 keer in de week in hoogeveen waarvan 1 keer in de maand in Zwolle en 1 x per kwartaal in de Glind (workshops).

Ons enige doel is ons plezier houden en ons zover mogelijk door te ontwikkelen als maar kan. Ik heb het idee dat we nog lang niet op ons eindpunt zijn. Dus wie weet wat de toekomst nog brengt. Wij voelen ons wel erg op ons gemak binnen het team wat dus een aangename bijkomstigheid is.

Groetjes Wolter en Gea Pol