Ronald & Daniëlle Dijkslag

Hoi teamleden,

Wij zijn Ronald en Danielle Dijkslag. We zijn al 29 jaar een setje waarvan ruim 25 jaar getrouwd. We hebben een zoon van 19 jaar, Bas, waar we erg trots op zijn.

Net na de corona tijd, in 2021, zijn we samen begonnen met dansen. De bedoeling was om gewoon lekker 1 of 2 keer per week een gezellige avond te hebben en om samen een leuke hobby te hebben.
We hadden van tevoren nooit bedacht dat we het zo ontzettend leuk zouden vinden of dat het dansvirus ons zo zou grijpen.
In 2022 werd er bij Ronald kanker ontdekt. Hij is toen 2 keer geopereerd aan de buik, waarbij er 3 tumoren zijn weggehaald. Onze wereld stond volledig op de kop en alles zag er anders uit. Gelukkig gaat het nu goed en zijn er geen uitzaaiingen meer (al wordt hij de komende 4 jaar nog gemonitord).
Hierna hebben we besloten om er gewoon voor te gaan en mee te gaan doen aan wedstrijden.
Dromen najagen! We willen er alles uit gaan halen wat erin zit, daar genieten we norm van. We zullen zien waar ons dat brengt.

We trainen momenteel 2 a 3 keer in de week, waarvan nog 1x in de week een clubles is. Daarnaast hebben we 1 x per maand les van Herman / Michèle in Zwolle en doen we mee aan de finale trainingen. Natuurlijk gaan we ook zo veel mogelijk mee doen met de workshops in de Glind.
Daarnaast gaan we kijken met onze coaches Herman en Michèle wat er nog meer voor nodig is om vooruitgang te boeken.

We vinden het superleuk om nu deel uit te maken van het team Love2Move. We kijken uit naar veel
sportplezier samen!

Groetjes,
Ronald en Daniëlle