Rob & Anita Kuijper

Wij zijn Rob en Anita Kuijper. Net als zovele andere dansparen zijn ook wij in onze jonge jaren begonnen met stijldansen omdat dat zo’n beetje onderdeel was van de opvoeding in die tijd.

Onze eerste danspassen hebben we gezet bij dansschool ‘Wim van Beek‘ in Amsterdam. In die periode zijn we ook ergens begonnen met het volgen van wedstrijdtraining. Dat waren toen nog geen privé-lessen zoals nu, maar had meer het karakter van klassikale techniektrainingen. Ook hebben we toen onze eerste passen op de wedstrijdvloer gezet. Wel ieder met een ‘eigen’ partner.

In 1974 zijn we getrouwd en verhuisd naar een andere provincie. Dit was aanleiding om met dansen te stoppen. Pas in 2004 zijn we, ditmaal wel met elkaar, voorzichtig weer met clublessen begonnen bij dansschool ‘Ritzer‘ in Zeist. Enkele jaren later zijn we daar ook gestart met privélessen en gingen we vervolgens meedoen met de altijd gezellige DMN-wedstrijden. Nadat we daar de hoofdklasse hadden bereikt besloten we om voortaan NADB te gaan dansen en zijn daar gestart in de Senioren IIC.

Helaas voor ons moest de dansschool kort daarna haar activiteiten in Zeist stoppen, zodat we op zoek moesten naar andere trainers. Dit werden Cees en Thérèse Boutkan en wat later zijn we daarnaast ook lessen gaan nemen bij Herman en Michèle Lak. Een combinatie die ons prima bevalt.

Mede door de gezellige contacten die we inmiddels met vele Love2Move paren hebben opgebouwd en de energie die we krijgen door jullie enthousiaste aanmoedigingen tijdens wedstrijden hebben we besloten lid te worden van het Love 2 Move Team en vanaf 2012 ook hiervoor uit te komen. We hopen dan ook nog vele gezellige uurtjes met alle Love 2 Move leden door te mogen brengen.

P.S.   We hebben ook een eigen website die je kunt inzien met behulp van deze link.