Lex & Marjan van Kerkwijk

Op dit moment zijn we bezig met ons 2de dansleven. Ons eerste dansleven begon in Amsterdam bij Daniels in 1977. Daar hebben wij elkaar ook leren kennen. Dit dansleven werd in het seizoen goudster abrupt onderbroken door een beenbreuk (niet door dansen).

In 2008 hebben we van onze dochter een proefles aangeboden gekregen bij Parmentier in Amersfoort. Op dat moment werden we weer gegrepen door het dansvirus. In 2010 deden we aan een DMN wedstrijd mee en ook dat vonden we heel leuk om te doen. In die periode kregen we op de dansschool ook een lecture van Herman & Michèle en zo zijn we in Scherpenzeel terecht gekomen om extra lessen in het standaarddansen te volgen.

In 2013 zijn we lid geworden van het L2M team. In 2016 hebben we besloten om geen clublessen bij Parmentier meer te volgen en ons volledig te concentreren op het wedstrijddansen. Wij dansen zowel Standaard- als Latinwedstrijden.
Als er geen wedstrijden te zijn, dan vinden we het ook leuk en gezellig om te dansen bij locaties in de buurt van Amersfoort waar op dat moment een open vrijdans activiteit is.