Michelle Luiten

Michelle is gestart met stijldansen toen ze net 16 jaar was, omdat dit volgens haar ouders bij de opvoeding hoorde. De eerste twee jaar moest zij haar eerste partner, Jan Joost Visser, dan ook delen met haar oudere zus én een vriendin (mannenschaarste op de dansschool). Gelukkig bleek het dansen zó leuk, dat we in samenspraak met de lerares, zijn gestart met regionale wedstrijden bij de DMN. Hier hebben we met veel plezier 2,5 jaar gedanst en kennis gemaakt met het wedstrijddansen.

Nadat we er even een half jaartje uit zijn geweest qua wedstrijden zijn we ons gaan focussen op nationale wedstrijden want dit leek de logische volgende stap. Hieruit ontstond ook de keuze om te stoppen met clublessen en ons volledig te richten op ballroomdansen. Onder de vleugels van Annemieke de Haas zijn we met veel enthousiasme gestart in de debutanten 3 bij de NADB. We weten nog goed hoe we toen opkeken naar alle adult-paren; hun complexe programma’s, zwierende jurken en prachtige rokkostuums. Toen we dan eindelijk zelf de Adults bereikten, vonden we het na een jaar tijd worden om ook onze trainingen een klasse hoger te zetten. We besloten om lessen te volgen bij Herman en Michèle, wat ons een hernieuwd enthousiasme en energie gaf voor het ballroomdansen. Dit bracht ons dan ook tot de stap om ons aan te sluiten bij het Love2Move team.

De afgelopen jaren heeft Michelle succesvol wedstrijden gedanst met Jan Joost. Na hun besluit om te stoppen als danspaar, heeft Michelle in Jaco een enthousiaste nieuwe danspartner gevonden waar ze nog een tijdje wedstrijden mee gedanst heeft. Inmiddels is zij gestopt met actief wedstrijddansen.