Bert Groot & Roxenne Gebben

Bert:
Van beroep ben ik een Data Engineer/BI Consultant en heb ik HBO Informatica gestudeerd. Hier kan ik naast het dansen goed mijn ei in kwijt, vooral omdat ik alle puzzeltjes omtrent data en welke informatie je hieruit kan halen erg interessant vind.
Ik ben mijn dansavontuur min of meer gedwongen begonnen. Toen Paul vroeger op dansles ging, moest ik ineens verplicht ook mee, onder het mom van: Dit hoort bij de opvoeding.
Uiteindelijk ben ik blijven plakken en is het een groot onderdeel van de week geworden.
Wat er dan zo leuk is aan het dansen? Mensen zien genieten van een optreden, dat naast het samen met je partner toewerken naar steeds weer iets beter en het hebben van veel plezier.
Ik ben ooit begonnen met wedstrijddansen vanuit de clublessen, op een wat lager niveau Ballroom en Latin. Daarnaast werd er vanuit de dansschool een Ballroom Formatieteam opgericht. Dit leek me naast het individuele dansen een mooie uitdaging en heb me hier dan ook voor aangemeld.
Op dit moment doe ik alleen nog actief mee in de Ballroom discipline.
Naast het dansen vind ik het vooral leuk om samen met vrienden spelletjes te spelen, zowel bordspelletjes als online op de computer. Ook vind ik het heerlijk om op de bank te hangen en lekker films of series te kijken, gezellig samen met mijn 2 katten, Nala en Minnie.

Roxenne:
Ik volg de opleiding maatschappelijke zorg aan het Deltion Collega in Zwolle, daarnaast werk ik doordeweeks bij de Kruidvat.
Dansen doe ik al zolang als ik leef. Omdat oma haar eigen dansschool heeft ben ik hier mee opgegroeid. Ik heb ook al veel verschillende stylen gedanst zoals: Ballroom, Latin, HipHop, Salsa, Bachata, Kizumba, Streetdance en de Kabouterdans. Dansen is iets wat bij mij past, omdat ik het fijn vind dat ik mijn hart hier zo in kwijt kan en er heel veel plezier uit haal.
Naast mijn passie voor dans heb ik nog een paar andere dingen waar ik van hou. Spelletjes spelen is een van mijn favoriete bezigheden, net als gewoon rondhangen met vrienden. En natuurlijk Beauty, mijn pluizige hondje.

Sinds januari 2022 zijn wij samen gaan dansen.
Ik (Bert) zocht een nieuwe danspartner, omdat mijn partner helaas door gezondheidsredenen niet meer door kon gaan op het niveau wat wij nastreefden. Ik hoorde via Herman dat ze nog wel een dame wisten die nog een partner zocht.
Roxenne was juist een jaar gestopt met dansen, omdat het plezier er even niet meer was. Na dat jaar was ze met oma meegekomen om toch weer eens een wedstrijd te gaan kijken, daar sprak ze toevallig met Herman.
Via Herman en Michele is er toen een try-out geregeld en dit beviel ons allebei wel. Dus zijn we samen de uitdaging aangegaan om onder leiding van Herman en Michele ons dansen naar een hoger niveau te tillen en daarbij samen veel plezier te beleven, want dat blijft toch een belangrijk onderdeel. Op dit moment doen we mee bij de NADB in de A-Klasse.