Yvonne Lucassen

Yvonne:

 
Op 13 jarige leeftijd ben ik begonnen met stijldansen bij dansschool Ritzer in Zeist. Ik heb zo’n 9 jaar clublessen gedanst. Toen ik in het Goud jaar zat ben ik mijn dansleraar gaan assisteren en heb ik club-,salsa- en rock-‘n-roll lessen mee gedraaid. Ik ben getrouwd maar mijn man (ook een sporter, hardlopen en tennis ) danst niet. Ik heb 2 kinderen een jongen en een meisje (beide gek op dansen). Ik had wel eens een clubkampioenschap gedanst maar nog geen wedstrijd op regionaal of landelijk niveau tot ik in 2010 met Hisso ben gaan dansen, eerst clublessen en toen een DMN Ballroom en Latin wedstrijd. Wij werden tot onze eigen verbazing 1ste in de Latin A klasse. Toen Ritzer stopte met de dansschool hebben we eerst nog een jaar bij Zenner gedanst maar ook die ging weg, wat nu?
We zijn toen via Hans en Irma bij Herman en Michèle terecht gekomen. Het eerste jaar zijn we naar de DMN wedstrijden gegaan, ik moest nog even wennen aan wat het was om een wedstrijd te dansen. Yvonnen heeft zo’n 3 jaar met Hisso gedanst. Toen dat partnerschap stopte heeft Yvonne een tijdje niet gedanst.

Daarna heeft yvonne een tijdje de draad opgepakt met Stefan Klabbers in de senioren klasse. Momenteel is Yvonne vooral als supporter bij wedstrijden te vinden.