Thea Zoglmann

Tot een aantal jaar terug had ik nog nooit iets met ballroom dansen te maken gehad. Ik was aerobic en jazzballetlerares. Tot ze me in mijn dorp vroegen of ik mee wilde doen aan “dancing with the stars”. Ja leuk zei ik en won. Toen was ik verkocht. Kreeg een leuke danspartner via onze dansschool “Bruinewoud” uit Wezep en ben meteen mee gaan doen aan wedstrijden bij de NVAD. We werden gelijk op het NK 1e in zowel ballroom als latin. Zooo leuk maar mijn danspartner moest noodgedwongen stoppen vanwege familieproblemen.

Gelukkig wist Jan Postulart nog iemand en zo had ik vrij snel een nieuwe danspartner nl. Rene Nieuwendijk waar ik 3 jaar mee gedanst heb en geëindigd ben in de open klasse. Maar ook Rene stopte vanwege privé omstandigheden.

Toen de moed me zo ongeveer in de schoen zakte kreeg ik Arno aan de telefoon. Hij had al twee dansjurken voor me gemaakt en ik besprak met hem mijn zorg. Tot hij me  vroeg of ik niet met hem wilde gaan dansen. Ik dacht dat ie een geintje maakte, maar na een try out twee dagen later was er ook op de dansvloer direct die klik die we erbuiten al hadden. Oftewel beter had ik het me niet kunnen wensen en dankzij de steun van Cor en Hugo (mijn man) ging het erg goed en vormden we al een hecht 4tal.

Helaas moest Arno om fysieke redenen zijn dansschoenen voorlopig aan de wilgen hangen.

Dus op dit moment ben ik weer op zoek naar een leuke en enthousiaste danspartner.