Jos & Anneloes Wollersheim

Sinds 1986 zijn we besmet met het dansvirus. Anneloes was in 1989 hoogzwanger toen we tijdens de clublessen afdansten voor goudster. Na een pauze van een aantal jaren en een herstart op de dansvloer zijn we op advies van onze toenmalige dansleraar in 2006 begonnen met wedstrijddansen in de seniorenklassen. In 2008 stonden we in de hoofdklasse en vanaf dat moment hebben we met plezier en volle overgave de specialiteiten van onze toenmalige trainers tot ons genomen: Martina Wessel Therhorn (technical quality), Henk Peter Vos (enjoy dancing en partnering), Inge Hansart (physical preparation en presentation).

Vanaf 2013 werken we samen met Herman en Michele. Alle aspecten van het dansen komen bij hun samen en zij focussen vooral op waar je goed in bent. Het klikt gewoon: ze zijn professioneel, enthousiast en inspirerend.

Afgelopen twee jaar hebben we door blessures en ander ongerief, een aantal pauzes moeten nemen. We stonden op het punt om te stoppen. Maar sinds eind 2017 zijn we weer vol gemotiveerd en fit: een nieuwe start. We trainen wel anders dan voorheen (na inspanning altijd een rustdag/ conditie en lichamelijke fitheid zijn basisvoorwaarden/ eindeloze herhaling van bewegingen) om te voorkomen dat we weer keihard tegen onze beperkingen aan lopen. Ook zijn we selectiever in de wedstrijden die we dansen.

Nu we lid zijn van het team Love2Move hopen we , ondanks de reisafstand (Landgraaf – Veenendaal is 2,5 uur enkele reis met de auto) de vruchten te plukken van een intensievere samenwerking met Herman en Michele en van de positieve sfeer en energie van het team L2M.