Jeroen Lubbers & Rosanna Lodder

Rosanne

Op mijn 12e ben ik gaan stijldansen met een groep vrienden van de middelbare school. Tot en met mijn 21e heb ik met heel veel plezier latin gedanst. Ik was al aan het studeren in Groningen en kwam daar terecht bij een studenten stijldansvereniging. Bij deze vereniging heb ik Jeroen leren kennen. Samen dansten wij latin en ik ben daar ook begonnen met ballroom. Ik vond ballroom zo leuk dat ik mij het liefst daarop wilde focussen.

Jeroen

Tijdens mijn studententijd ging ik een keer voor de gezelligheid mee naar een studenten stijldansvereniging in Groningen. Het dansen bleek erg leuk en ik ben blijven plakken. Ik was op zoek naar een danspartner en tijdens een dansavond kwam ik Rosanne tegen. Ik heb twee jaar met Rosanne in Groningen gedanst. Na onze studie zijn wij uit Groningen verhuisd en via via bij Love2Move uitgekomen.

Samen

Toen wij in Groningen dansten, hebben wij een Daveno-wedstrijd gedanst. In ballroom zijn we daar eerste geworden, en dat smaakte naar meer! Samen zijn wij sinds 2017 begonnen met ballroom lessen bij Herman en Michèle. De lessen zijn erg leuk en we leren veel. We zijn dan ook heel benieuwd naar hoe onze eerste NADB wedstrijden zullen gaan.